Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cristian Preda, despre transferul-surpriza al lui Ponta: Surse bine DEZINFORMATE de la Palatul ...

România Liberă România Liberă,
Cristian Preda, despre transferul-surpriza al lui Ponta: Surse bine DEZINFORMATE de la Palatul ...

Prim vice-presedintele PDL Cristian Preda il ironizeaza pe premierul Victor Ponta in legatura cu tranferul-surpriza din Guvernul Romaniei, pe care il va anunta luni. Victor Ponta a anuntat o mutare-surpriza in guvern. Surse bine dezinformate de la Palatul Victoria sustin ca e vorba despre numirea lui Crin Antonescu. Acesta va fi desemnat ministru pentru suspendarea presedintelui, un domeniu pe care-l stapaneste foarte bine. Gurile rele spun ca ar fi singurul. PS Va invit sa faceti propuneri . continuă pe România Liberă

Theodor Paleologu, despre transferul-surpriza anuntat de Ponta: Poate il pune ministru la ...

Liderul PDL Theodor Paleologu, care candideaza in Bucuresti la alegerile parlamentare din 9 decembrie, comenteaza transferul surpriza in Guvernul Romaniei, anuntat, duminica, de premierul Victor Ponta. Astfel, Paleologu si-a exprimat speranta, pe pagina personala de Facebook, ca Ponta il va numi ministru pe cel care i-a scris teza de doctorat. Numirea unui ministru-surpriza la citeva zile de alegeri este o operatiune neserioasa, indiferent daca persoana respectiva e cit se poate de stimabila .

Cristian Botan, transferul surpriza al premierului Ponta: Tinerii precum el au curajul de a spune care sunt problemele Romaniei

Premierul Victor Ponta si-a anuntat transferul surpriza din executivul pe care il conduce, fiind vorba despre un tanar de 25 de ani, doctorand al SNSPA, care nu doar a pus degetul pe una din ranile.

TRANSFERUL SURPRIZA al lui Ponta! Cine s-a alaturat echipei de la Palatul Victoria

Premierul Victor Ponta a anuntat ca il va coopta in echipa sa pe Cristian Botan, tanarul doctorand de 25 ani care a lansat anul acesta un site de recrutare care centralizeaza toate posturile vacante din.

Cristian Preda: Mi-ar placea ca 1 decembrie sa fie ziua in care se vorbeste nu SOLEMN, ci ...

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda a criticat pe blogul personal modul in care au ales unii politicieni sa se comporte de Ziua Nationala a Romaniei: prin discursuri oficiale, parada miliara si chermeze. De ziua nationala se tin discursuri oficiale, se face parada militara, sunt organizate chermeze. Se afirma astfel mandria de a fi roman. Cel putin aceasta pare sa fie orientarea generala a ultimilor ani. N-ar fi rau sa fie avuta in vedere, poate chiar inainte de mandrie, grija pentru .

VIDEO Transferul - surpriza facut de Victor Ponta in echipa guvernamentala: Cristian Botan, tinarul care a infiintat site-ul de job-uri in administratia publica

Premierul Victor Ponta a anuntat luni pe blog ca l-a cooptat in echipa guvernamentala pe Cristian Botan, un doctorand de 25 de ani care a infiintat publicjob. ro, un site destinat locurilor de munca din administratia publica. Cristian Botan: In viitor, institutiile publice vor anunta pe un singur site posturile disponibile.

Transferul - surpriza facut de Victor Ponta in echipa guvernamentala: Cristian Botan, tinarul care a infiintat site-ul de job-uri in administratia publica

Premierul Victor Ponta a anuntat luni pe blog ca l-a cooptat in echipa guvernamentala pe Cristian Botan, un doctorand de 25 de ani care a infiintat publicjob. ro, un site destinat locurilor de munca din administratia publica.

Victor Ponta va anunta transferul surpriza pe care l-a pregatit in executivul pe care il conduce

Premierul Victor Ponta urmeaza sa anunte, luni, schimbarea unui membru al executivului, dupa ce a spus duminica, pe blogul personal, ca va face acest transfer surpriza. Romanii trebuie sa afle.

Surpriza lui Ponta: Cristian Botan, tanarul care a lansat un site de recrutare in administratie.

Premierul Victor Ponta a anuntat ca il va coopta in echipa sa pe Cristian Botan, tanarul doctorand de 25 ani care a lansat anul acesta un site de recrutare, care centralizeaza toate posturile vacante din institutiile statulu, potrivit Mediafax. Pentru inceput, vom prelua site-ul sau ca pagina oficiala de anunturi privind posturile publice, a afirmat Ponta. Premierul Victor Ponta a anuntat duminica, intr-o campanie de teasing pe blogul personal, ca pregateste un transfer surpriza in .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )