Libnet.ro
UNICEF

08:17

Criza imigrantilor. Vezi ce se va intampla cu refugiatii care vor ajunge in Romania

Antena3 Antena3,
Criza imigrantilor. Vezi ce se va intampla cu refugiatii care vor ajunge in Romania

Statul ungar a ridicat gardul si a pus soldati cu munitie de razboi la granite incercand sa impinga refugiatii in Romania. Statul roman a acceptat in mod voluntar 1. 785 de migranti. Viceprim-ministrul. continuă pe Antena3

Marcel Iures, despre criza imigrantilor: Acum ne-am dat seama ca Europa are o granita

Reactiile de pana acum in criza imigrantilor la nivel european par sa fi fost mai degraba emotionale, spune actorul Marcel Iures, invitat de RFI sa comenteze valul de refugiati care vin in Europa. in opinia.

Primele imagini dintr-un centru de refugiati din Bucuresti: 320 de locuri pentru cei care vor cere azil in Romania (VIDEO)

Postul B1 TV a oferit, in exclusivitate, primele imagini dintr-un centru de refugiati din Bucuresti. Cei care vor fi distribuiti aici vor avea de suportat conditii destul de grele: sunt patru paturi intr-o camera.

Criza imigrantilor, alimentata de razboiul pentru resurse (vezi doua video-uri explicative ale lui Wesley Clark)

Conflictele doctrinare din Siria au fost puse la cale chiar de statele occidentale, ca sa acopere razboiul pentru petrol si gaze si pentru puterea si banii care vin la pachet, se arata intr-o analiza publicata de site-ul Zero Hedge, care scoate la iveala motivele pentru care, astazi, sirienii si-au parasit casele si au ajuns sa ceara azil in Europa.

Tariceanu vrea sa implice si Parlamentul in criza imigrantilor: E nevoie de o dezbatere pe acest subiect

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, luni, ca Romania trebuie sa fie solidara cu eforturile UE de a rezolva criza refugiatilor. De asemenea, politicianul a precizat ca ar fi fost oportuna o dezbatere parlamentara astfel incat mandatul cu care se merge la Consiliul Justitie si Afaceri Interne JAI) de luni sa aiba sustinerea puterii legislative.

Tariceanu vrea sa implice si Parlamentul in criza imigrantilor: E nevoie de o dezbatere pe acest subiect

Pesedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, luni, ca Romania trebuie sa fie solidara cu eforturile UE de a rezolva criza refugiatilor. De asemenea, politicianul a precizat ca ar fi fost oportuna o dezbatere parlamentara astfel incat mandatul cu care se merge la Consiliul Justitie si Afaceri Interne JAI) de luni sa aiba sustinerea puterii legislative.

Criza imigrantilor: Cel putin 34 de persoane, dintre care 15 copii, au murit in urma unui naufragiu

Update: Cel mai recent bilant indica cel putin 34 de morti, dintre care patru bebelusi si 11 copii. Cel putin zece imigranti extracomunitari s-au inecat duminica, in Marea Egee, dupa ce ambarcatiunea cu care.

Sever Voinescu: Motivul de ingrijorare in ceea ce priveste criza imigrantilor ar trebui sa fie fragilitatea institutiilor UE. Ce mai este, azi, Tratatul de la Schnegen? Ce mai inseamna Acordul de la Dublin?

Intr-un editorial, jurnalistul Sever Voinescu raspunde cu argumente celor care incearca sa compare situatia refugiatilor sirieni care vin in Europa cu cea a refugiilor romanilor din Basarabia in Romania.

Romania lucrului bine facut e undeva intre tara arde si baba se piaptana si in tot rau-i un bine: Norocul nostru in criza imigrantilor este ca avem o imagine foarte proasta

O adevarata criza s-a napustit asupra Europei de cand mii de imigranti traverseaza Marea Mediterana in speranta unei vieti mai bune. Luni, la Bruxelles, in cadrul Consiliului JAI, s-au dezbatut teme.

Criza imigrantilor, alimentata de razboiul pentru resurse

Conflictele doctrinare din Siria au fost puse la cale chiar de statele occidentale, ca sa acopere razboiul pentru petrol si gaze si pentru puterea si banii care vin la pachet, se arata intr-o analiza publicata de site-ul Zero Hedge, care scoate la iveala motivele pentru care, astazi, sirienii si-au parasit casele si au ajuns sa ceara azil in Europa. in Siria, puterile straine au inecat natiunea intr-un cosmar format din razboi civil, invazie straina si terorism, potrivit site-ului: Sirienii sunt in pozitia imposibila sa aleaga intre a trai in zona de razboi, fiind tinta unor grupuri precum ISIS si a represiunii brutale a guvernului, sau a se aventura pe ape periculoase, fara echipament, doar pentru a li se refuza mancarea, apa si siguranta de catre guvernele europene, daca ajung pe uscat.

Consiliul JAI dezbate un proiect care prevede masuri dure contra imigrantilor clandestini - surse/ Migrantii ilegali vor fi deportati imediat/ Ministrul german cere reguli clare de repartizare a refugiatilor

Tarile UE pregatesc masuri dure pentru descurajarea imigrantilor extracomunitari, potrivit unui proiect aflat in dezbatere la Consiliul JAI, care prevede arestarea clandestinilor, crearea unor centre speciale in Italia si Grecia si deportarea rapida dupa refuzul azilului, scrie The Guardian. Persoanele care au statut de refugiat si au nevoie de protectie internationala vor fi identificate si relocate in state membre UE; imigrantii aflati in ilegalitate ale caror cereri vor fi respinse vor fi deportati, confirma surse europene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2661 seconds )