Libnet.ro
UNICEF

09:45

CSM Stiinta Baia Mare, victorie cu punct bonus in primul meci din Play-Off

Adevărul Adevărul,
CSM Stiinta Baia Mare, victorie cu punct bonus in primul meci din Play-Off

Echipa de rugby CSM Stiinta Baia Mare a inceput cu victorie cu punct bonus pla-off-ul Superligii, invingand pe teren propriu pe cei de la CSM Bucuresti, scor 34-16 17-9). continuă pe Adevărul

RUGBY CSM Stiinta Baia Mare debuteaza in play-off. Primul adversar CSM Bucuresti

CSM Stiinta Baia Mare debuteaza in acest final de saptamana in Play-Off, primul meci urmand a avea loc in data de 9 august pe stadionul baimarenilor impotriva celor de la CSM Bucuresti.

Baia Mare Champions Trophy, intre 15-17 august: 6 echipe participante

Municipiul Baia Mare va gazdui in perioada 15-17 august o competitie sportiva sub denumirea Baia Mare Champions Trophy, eveniment aflat la o prima editie.

HCM Baia Mare a castigat turneul Tomas Jakub269;o din Slovacia

HCM Baia Mare a reusit sa castige turneul amical de handbal care a avut loc in acest final de saptamana in Slovacia, cu trei victorii din tot atatea meciuri.

HCM Baia Mare isi disputa cu HCM Roman, in Brasov, Supercupa Romaniei

Campioana Romaniei HCM Baia Mare va intalni HCM Roman in meciul de Supercupa Romaniei, joc programat de Federatia Romana de Handbal pentru 26 august, la ora 19. 45, in Brasov.

HCM Baia Mare participa la Memorialul Tomas Jakub269;o la final de saptamana. Sapte jucatoare vor absenta

HCM Baia Mare participa timp de doua zile la a 21-a editie a Memorialului Tomas Jakub269;o din Michalovce Slovacia), competitie care va avea loc in perioada 8-10 august. Toate partidele se vor disputa in arena Chemkostav.

Handbal feminin: HCM Baia Mare a castigat si al doilea meci in turneul din Slovacia

Campioana Romaniei la handbal feminin, HCM Baia Mare, a invins echipa gazda Iuventa Michalovce, cu scorul de 26-23 13-14), sambata, la cea de-a 21-a editie a Memorialului 'Tomas Jakubco', care se desfasoara in Slovacia, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )