Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cum afecteaza Brexit-ul firmele de confectii romanesti. Dorel Simiz, Pandora Prod: Momentan, impactul vine de la cursul de schimb

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum afecteaza Brexit-ul firmele de confectii romanesti. Dorel Simiz, Pandora Prod: Momentan, impactul vine de la cursul de schimb

Proprietarii firmelor romanesti de textile care-si deruleaza afaceri in Marea Britanie nu pot aprecia modul in care vor fi afectati de iesirea acesteia din Uniunea Europeana. Dorel Simiz, care detine Pandora Prod, una dintre cele mai mari companii din. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO. Cele mai interesante caricaturi cu Brexit-ul

Caricaturistii si-au ascutit creioanele si au realizat o multime de desene in care surprind Brexit-ul si consecintele iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana. De la prabusirea unei stele de pe steagul UE pana la aruncarea in gol dintr-un avion, cu steagul britanic pe post de parasuta, va prezentam cele mai interesante desene, adunate de The Indepedent.

BREXIT-ul ar putea face bine companiilor romanesti, care nu vor mai fi listate la bursele londoneze, spune seful BVB

Votul britanicilor pentru iesirea tarii lor din Uniunea Europeana poate constitui o oportunitate pentru Romania sa isi consolideze institutiile pietei de capital, avand in vedere ca listarile duale ale companiilor romanesti, la Bucuresti si la Londra, nu au facut decat sa fragmenteze lichiditatea acestor companii, sustine directorul general al Bursei de Valori Bucuresti, Ludwik Sobolewski, .

Republica Moldova si Brexit-ul

Unul dintre aspectele cele mai comice ale comentariilor post-Brexit il reprezinta maraielile la adresa Uniunii Europene pe care au inceput sa le lanseze, peste Prut, diversi agitatori antieuropeni.

Bursele din Londra si Frankfurt: Brexit-ul face si mai importanta fuziunea noastra

Bursa din Londra London Stock Exchange - LSE) si cea din Frankfurt Deutsche Borse) au anuntat vineri, intr-o declaratie comuna, ca iesirea Marii Britanii din UE Brexit) face fuziunea lor tot mai importanta, iar partile raman pe deplin angajate in aceasta afacere.

Scotia vrea sa blocheze Brexit-ul prin VETO

Scotia vrea negocieri urgente cu Uniunea Europeana, pentru a ramane in cadrul UE, dupa votul pro-Brexit dat de majoritatea englezilor, a anuntat premierul Nicola Sturgeon, dupa o reuniune de urgenta a Guvernului. Ea a mai aratat ca Scotia analizeaza posibilitatea organizarii unui nou referendum proindependenta.

EXCLUSIV Dan Dungaciu. Brexit-ul in 10 puncte. Efectele asupra Europei si Romaniei

Cum s-a ajuns la Brexit, de ce si de data aceasta sondajele au fost inselatoare si ce urmeaza dupa votul britanicilor de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana este analiza realizata de Dan Dungaciu, director al Institutului de Stiinte Politice si Relatii Internationale al Academiei Romane.

Brexit-ul cutremura valuta: Leul se prabuseste in raport cu euro si dolarul

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana provoaca un cutremur pe piata bancara internationala. Si leul are de suferit in urma Brexit-ului. Banca Nationala a Romaniei a anuntat pentru vineri.

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )