Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cum a fost prins un criminal de 90 de ani cu ajutorul unei bratari de fitness de la Fitbit

Adevărul Adevărul,
Cum a fost prins un criminal de 90 de ani cu ajutorul unei bratari de fitness de la Fitbit

Daca erai obisnuit sa urmaresti crime comise de nonagenari la televizor, in cadrul stirilor de la ora cinci, se pare ca nici americanii nu se lasa mai prejos si propun un subiect destul de interesant, ceva mai tehnologizat decat pe plaiurile mioritice. continuă pe Adevărul

FOTO Tanar de 29 de ani decedat in Apuseni dupa ce a fost prins sub un tractor incarcat cu lemne

Un tanar in varsta de 29 de ani a decedat marti, dupa ce a fost prins sub un tractor, in localitatea Sohodol din Muntii Apuseni.

Un moldovean a fost prins cu un act de identitate falsificat. Explicatia barbatului i-a lasat pe politistii de frontiera fara cuvinte

Un moldovean a fost prins cu un act de identitate falsificat si a dat vina pe sotie, acuzand-o ca ea i l-a pus in bagaje. Cetateanul din Republica Moldova a fost controlat amanuntit la Punctului de Trecere a.

Infractorul care a evadat dintr-o nchisoare din Paris, cu ajutorul unui elicopter, a fost prins

Redoine Faid, infractorul care a evadat pe 1 iulie dintr-o inchisoare din Paris cu ajutorul unui elicopter, a fost capturat dupa trei luni in orasul Creil din nordul Frantei, au transmis reprezentantii politiei, citati de BBC, transmite Mediafax.

Infractorul care a evadat dintr-o inchisoare din Paris a fost prins dupa trei luni de cautari

O evadare ca-n filme a avut loc pe 1 iulie dintr-o inchisoare din Paris. Infractorul Redoine Faid, care a evadat cu ajutorul unui elicopter, a fost capturat dupa trei luni de zile in orasul Creil, din nordul.

Un alt nume de legenda al muzicii a murit. A fost prins intr-un incendiu

Trompetistul si percutionistul newyorkez Jerry Gonzalez, unul dintre exponentii mondiali ai asa-numitului latin jazz, a murit luni la 69 de ani, intr-un incendiu declansat duminica noapte la locuinta sa din.

VIDEO Unul dintre cei mai vanati mafioti din lume a fost prins la Oradea. Unde se ascundea Vito Bigione

Unul dintre cei mai cautati mafioti italieni, Vito Bigione, inclus printre cei mai cautati 30 de fugari din lume, a fost capturat joi, la Oradea, intr-o actiune comuna a politistilor Antimafia din Italia si Oradea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3017 seconds )