Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cum au incasat mai multe femei din Baragan cate 6.000 de lei dupa ce s-au declarat batute la primarie. Cazul exotic de frauda cu fonduri europene

Adevărul Adevărul,
Cum au incasat mai multe femei din Baragan cate 6.000 de lei dupa ce s-au declarat batute la primarie. Cazul exotic de frauda cu fonduri europene

O poveste incredibila se intampla in satul ialomitean Valea Macrisului. Beneficiare ale unui proiect european, 24 de femei s-au declarat batute de soti pentru 6. 000 de lei. in acest caz a fost deschisa o ancheta de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita. continuă pe Adevărul

Mai multe zone din Bucuresti si alte doua judete, fara curent electric

Locuitorii din mai multe zone din Capitala si din judetele Ilfov si Giurgiu raman, vineri, temporar fara curent electric, din cauza unor lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, planificate de Enel Distributie Muntenia S.

Lipsa medicilor, o problema grava. Cel mai mare spital de urgenta din Baragan a fost declasificat de Ministerul Sanatatii

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan a fost declasificat de la gradul III la gradul IV, din cauza crizei de medici cu care se confrunta. in aceste conditii, unitatea medicala din Calarasi va primi cu 10% mai putine fonduri de la Casa de Asigurari de Sanatate.

Cine sunt liderii politici cu cele mai multe absente la voturile de ridicare a imunitatii in ultimul an

Victor Ponta, Gabriel Oprea si Kelemen Hunor sunt printre liderii de partide care au avut, in ultimul an, cele mai multe absente de la sedintele de plen in care erau votate solicitarile DNA, in timp ce Alina Gorghiu si Vasile Blaga au cea mai buna prezenta, urmati de Calin Popescu Tariceanu, potrivit unei statistici realizate de News. ro.

Localitatea din Romania unde sunt cele mai multe zile insorite din an. Hasdeu a ridicat aici un templu metafizic

Amplasat intr-un amfiteatru natural si cu o clima aproape ideala, un oras din Prahova este, statistic, localitatea cu cele mai multe zile insorite din an.

Cele mai furate masini din Romania in ultimul an

Hotii de masini din Romania nu se lasa de meserie nici daca piata auto este la cel mai mic nivel din ultimii ani. Anul trecut, au sustras 1. 668 de autovehicule, majoritatea modele ale producatorului de automobile Dacia, potrivit Directiei de.

Cele mai frumoase case din Venetia

Venetia, cel mai romantic oras din lume, este un muzeu in aer liber. Venetia este un labirint de stradute si canale, iar farmecul orasului este dat de nenumaratele palazzi ce se gasesc aici.

Cristi Pascu porneste in cautarea celui mai bun hairstylist din Romania

Sfarsitul de saptamana debuteaza cu o veste buna. De astazi, au inceput inscrierile la editia 2016 a concursului Cel mai bun Hairstylist din Romania. Cei mai talentati hairstylisti au sansa de a-si schimba viata.

Yuanul, la cel mai ridicat nivel din 2016, in urma deciziei BCE de a reduce dobanzile

Cursul de mijloc al yuanului a fost stabilit la 6,4905 unitati pentru un dolar, cel mai ridicat nivel din 2016, a anuntat vineri Banca Centrala a Chinei PBOC), dupa ce moneda americana s-a depreciat semnificativ in urma deciziei BCE de a reduce dobanzile si de a majora achizitiile de active, transmite Reuters.

Sportul romanesc deplange pierderea marii atlete Iolanda Balas. Vezi mesajele transmise de mai multe personalitati

Sportul romanesc deplange pierderea marii atlete Iolanda Balas. Vezi mesajele transmise de fosta atleta de talie mondiala Gabriela Szabo, Fostul mare tenismen Ilie Nastase, fosta campioana olimpica la atletism Maricica Puica, vicecampioana olimpica la atletism Ionela Tirlea, fosta aruncatoare de disc Nicoleta Grasu, cel mai de succes pentatlonist roman, Dumitru Spirlea, presedintele Federatiei Romane de Atletism, Ion Sandu.

Ce avere are una dintre cele mai cunoscute scriitoare din lume

Averea scriitoarei britanice J. Rowling, autoarea romanelor din seria Harry Potter, a continuat sa creasca in ultimii ani si a ajuns la peste 7,6 miliarde de lire sterline 9,8 miliarde de euro), in ciuda faptului ca ultimul roman din aceasta franciza literara a fost publicat in urma cu aproape un deceniu, afirma tabloidul The Sun, citat de news. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )