Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cum sa joci cel mai cunoscut joc din istorie ca un profesionist

Antena3 Antena3,
Cum sa joci cel mai cunoscut joc din istorie ca un profesionist

Am strans cele mai noi coduri GTA 5 pe care le puteti folosi atat atunci cand va jucati pe PC-ul personal, dar si cand jucati varianta X-box sau PlayStation, scrie Playtech. roExista deja pe internet zeci de. continuă pe Antena3

Freya, cel mai singur catel din Marea Britanie. A fost respins de peste 18.000 de potentiali stapani

Chiar si animalele sufera si se simt singure. insa, Freya are poate cea mai trista poveste. Catelusa, din rasa Staffordshire Bull Terrier, a ajuns la sase ani sa fie considerata cel mai singur animal din Marea Britanie. Si asta pentru ca din cei 18. 720 de vizitatori si potentiali stapani, nimeni nu s-a interesat de ea.

Cel mai vizitat obiectiv din Bucegi, Pestera Ialomitei, inchis publicului. Anumite galerii au fost inundate

Pestera Ialomitei, cel mai vizitat obiectiv din Masivul Bucegi, este inchis publicului din cauza precipitatiilor abundente cazute in ultimele zile. Pestera Ialomitei, aflata in localitatea Moroeni, judetul Dambovita, pe versantul drept al Cheilor Ialomitei, la o altitudine de 1. 660 m, are mai multe galerii inundate, ceea ce duce la imposiblitatea vizitarii acesteia.

Daca ti-e frica de inaltime, cel mai lung pod din sticla iti va da cosmaruri [VIDEO]

Nu stiu despre voi, dar eu daca ma uit in jos de la etajul patru al unei cladiri, deja imi trece viata prin fata ochilor. Clipul urmator nu e pentru cei care sufera de rau de inaltime, iar daca nu ati suportat sa vedeti filmuletul pana la capat, clar nu ar trebui sa va planificati [].

Cel mai mare parc inaugurat la Ploiesti, fara cismele, cu chiuvete nefunctionale si alei care duc spre nicaieri

Cel mai mare parc din Ploiesti realizat din fonduri europene a fost inaugurat cu fast, sambata, in prezenta unui sobor de preoti, dar si a unor politicieni. Fara cismele, cu chiuvete nefunctionale si cu alei care duc spre nicaieri, parcul este departe.

Cel mai mare mall din Piatra Neamt va fi gata peste sase luni. Ce vor face africanii de la NEPI cu 18 milioane de euro

Dezvoltatorul New Europe Property Investments NEPI) si-a prezentat miercuri, 25 mai, investitia Shopping City Piatra Neamt, un complex comercial care va include un Cinema City si hipermarketul Carrefour.

VIDEO: Care sunt cele mai populare melodii din 1946 si pana in prezent

In 1946, Billboard a inceput sa realizeze topuri anuale cu cele mai populare melodii. Astfel, Business Insider a realizat o compilatie cu cel mai iubit cantec din fiecare an.

Arthur Popa, seful celui mai mare mall din Romania: Este tot mai greu sa construiesti un centru comercial competitiv in Bucuresti

Numit de numai cateva luni la conducerea operatiunilor centrului comercial Baneasa Shopping City, cel mai mare mall din Romania, Arthur Popa foto cover) sustine ca este din ce in ce mai greu ca un dezvoltator sa construiasca un centru comercial.

Cel mai in varsta candidat din Vrancea la alegerile locale are 93 de ani si este un fost profesor de istorie si geografie

Barbatul, nascut in anul in care Romania a dat ceea ce se considera a fi fost cea mai moderna Constitutie, 1923, va candida pentru un loc de consilier local din partea ALDE.

Lectii de prim ajutor la Arena Nationala: Romania a incercat sa intre in Cartea Recordurilor cu cel mai mare curs de resuscitare (VIDEO)

Mii de oameni au mers pe Arena Nationala din Capitala pentru a lua parte la cel mai mare curs de prim ajutor. Romania a incercat sa intre in Cartea Recordurilor cu cea mai mare lectie de.

Cel mai mare curs de resuscitare din Romania. 10.000 de participanti

Peste zece mii de oameni au participat sambata, pe Arena Nationala, la cel mai mare curs de resuscitare, insa, Romania nu a reusit sa doboare recordul stabilit de Germania de 11. 840 de participanti.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )