Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cum otravesc interesele de partid legea votului prin corespondenta

Adevărul Adevărul,
Cum otravesc interesele de partid legea votului prin corespondenta

IPOCRIZIE Dupa ce seful interimar al PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca se va implica in adoptarea legii votului prin corespondenta, liberalii au ripostat spunand ca ei sunt, de fapt, promotorii proiectului. Disputa ramane strict electorala, pentru ca niciuna dintre variante nu inlesneste dreptul romanilor din strainatate de a vota. continuă pe Adevărul

Legea votului prin corespondenta, decizie de ultima ora. Anuntul facut de presedintele AEP

Presedintele AEP, Ana Maria Patru, a declarat, luni, ca AEP va elabora, in timp util, proiectul de lege privind votul prin corespondenta pentru a fi aplicat la alegerile parlamentare din 2016.

Liviu Dragnea, despre Legea votului prin corespondenta: Valeriu Zgonea a fost mandatat sa elaboreze un set de principii pe care sa le inainteze AEP, care sa transmita partidelor un proiect

Presedidintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca social-democratii l-au mandatat pe presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, sa elaboreze un set de principii privind votul prin.

Zgonea: Voi prezenta saptamana viitoare un set de principii privind legea votului prin corespondenta

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat ca va prezenta saptamana viitoare un set de principii privind legea votului prin corespondenta, mentionand ca adoptarea acestui proiect reprezinta una dintre prioritatile legislative ale PSD in aceasta sesiune parlamentara.

Politic Show: Zgonea, dupa ce i-a fost majorata indemnizatia: Ma simt intr-un fel pus la colt; Cum s-a imbogatit Victor Ponta din 2004 pana astazi; Ana Maria Patru: AEP va elabora, in timp util, legea votului prin corespondenta

Vasile Blaga: Salutam decizia de a discuta joi Codul fiscal. Co-presedintele PNL, Vasile Blaga, saluta amanarea dezbaterii in Parlament a Codului Fiscal. Noul PNL, in pragul schismei la Cluj. Tensiunile dintre politicienii care provin din vechiul PNL si din fostul PDL au ajuns in stadiul unei rafuieli publice la Cluj.

Valeriu Zgonea: in aceasta sesiune parlamentara, una dintre prioritatile legislative ale PSD si ale mele personal va fi adoptarea legii votului prin corespondenta

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea , sustine ca in aceasta sesiune parlamentara adoptarea legii votului prin corespondenta va fi o prioritate atat pentru el, cat si pentru PSD. De prea multe.

Mihai Voicu: Proiectul legii votului prin corespondenta trebuie adoptat pana cel tarziu la inceputul lunii noiembrie

Vicepresedintele PNL Mihai Voicu a declarat ca proiectul legii votului prin corespondenta trebuie sa fie adoptat pana cel tarziu la inceputul lunii noiembrie, informeaza Agerpres. Voicu a mai sustinut ca.

Zeci de oameni au iesit sambata in Piata Universitatii din Capitala pentru a cere adoptarea votului prin corespondenta (VIDEO)

Zeci de oameni au iesit sambata in strada la Piata Universitatii pentru a protesta fata de neadoptarea votului prin corespondenta, informeaza B1 TV. Aceasta lege a fost un motiv de scandal neintrerupt.

Liberalii sustin ca proiectul lor privind votul prin corespondenta este singurul care tine cont de opinia Diasporei

Mihai Voicu, vicepresedintele PNL, a sustine ca parlamentarii si Autoritatea Electorala Permanenta nu trebuie sa omita parerile Diasporei in privinta legii votului prin corespondenta, iar proiectul liberalilor este singurul care contine prevederi agreate de cetatenii romani din strainatate.

Presedintele AEP: Vom elabora proiectul de lege privind votul prin corespondenta in timp util pentru a fi aplicat la alegerile parlamentare din 2016

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente AEP), Ana Maria Patru, a declarat, luni, ca proiectul de lege privind votul prin corespondenta va fi elaborat in timp util de AEP, pentru a fi aplicat la alegerile.

Dragnea, despre votul prin corespondenta: Trebuie adoptat rapid

Votul prin corespondenta trebuie sa fie adoptat rapid, a declarat ieri, la Sulina, corespondentului Agerpres, presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )