Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cum a pierit una dintre cele mai infloritoare afaceri cu cai de rasa din Europa secolului XIX, unde un armasar pur sange costa cat un de azi

Adevărul Adevărul,
Cum a pierit una dintre cele mai infloritoare afaceri cu cai de rasa din Europa secolului XIX, unde un armasar pur sange costa cat un de azi

La marginea orasului Jibou, intr-o padure de stejari, se ridica inca semet Castelul Beldi, pe al carui domeniu a fost amenajat, inca de la inceputuri, un hipodrom. in spatele hipodromului sta povestea unei afaceri extrem de infloritoare, pusa la pamant odata cu nationalizarea. continuă pe Adevărul

Constanta: Una dintre cele mai mari nave de croaziera a ajuns in portul romanesc

Una dintre cele mai mari nave de croaziera din lume la bordul careia se afla 3. 000 de turisti din toata lumea a ajuns in Romania. Turistii vor vizita Capitala, vor merge in centrul vechi al Constantei si la.

Cele mai frumoase locuri din nordul Africii: 5 destinatii exotice pentru o vacanta de neuitat

Cele mai frumoase locuri din nordul Africii. Africa de Nord a inregistrat in ultimii ani una dintre cele mai rapide cresteri a numarului de turisti. Romanii au prins la randul lor gustul calatoriilor in tari cu o cultura cat mai diferita de ceea ce cunosc. Iata cinci destinatii accesibile ca pret, dar incarcate de istorie si spectaculoase, pe care merita sa le vizitati.

Cati bani s-au investit in principalele emisiuni ale TVR: productia Andreei Marin, una dintre cele mai scumpe

Emisiunile introduse in grila postului public de televiziune in anii 2012 si 2013 au consumat resurse semnificative, insa au avut audiente modeste, potrivit unui raport al Curtii de Conturi, citat de Paginademedia. ro. Un astfel de exemplu este Pretuieste viata, prezentata de Andreea Marin, care a avut costuri de peste 50. 000 de euro pe editie.

Business Report: RCS RDS face una din cele mai mari tranzactii; Cum se vede seceta in birourile Ministerului Agriculturii. Este de 1.000 de ori mai restransa decat spun fermierii; Romanii - saraci fata de posibilitatile PIB

Italia, urmatorul copil bolnav al zonei euro; daca Grecia intra in incapacitate de plata, economia Italiei vede din nou recesiunea. Banii sunt blocati! Bancile grecesti limiteaza retragerile la 3. 000 de euro. Cand criza va veni, ATM-ul bancii tale nu va functiona la propriu, avertiza recent.

Planuia unul dintre cele mai mari atentate din istoria SUA. Tanarul recrutat de ISIS voia sa ucida 1.000 de oameni

Un tanar de 19 ani de peste ocean planuia sa ucida 1. 000 de americani, scrie presa straina. A fost arestat dupa ce i-a marturisit unui agent sub acoperire ca vrea sa isi procure o arma automata si sa.

Cum arata Gogoro, supranumit Tesla al scuterelor, unul dintre cele mai inovatoare solutii moderne de transport

Toata lumea vorbeste despre Gogoro , supranumit si Tesla al scuterelor. Gogoro este un scuter complet electric, capabil sa atinga viteze de pana la 100 km/h.

Secretele oamenilor Ubisoft Romania - cum e viata cand construiesti cele mai populare jocuri din lume

Ubisoft Romania a fost poate prima divizie a unei mari companii internationale din domeniul tehnologiei care a aterizat in Romania. La noi s-a deschis primul birou de productie Ubisoft din afara Frantei, in 1992, iar astazi ramane una dintre povestile de succes din tara noastra. 200 de oameni, iar numarul creste, muncesc pentru dezvoltarea si testarea celor mai performante jocuri din lume.

Cel mai nou cuplu din showbiz? Cu ce super vedeta se iubeste fostul sot al lui Gwyneth Paltrow

Dupa despartirea de Gwyneth Paltrow, cu care a ramas in relatii de prietenie, liderul trupei Coldplay, Chris Martin, sare din floare in floare. Dupa ce s-a speculat ca ar avea o relatie cu Jennifer Lawrence, s-ar parea ca, mai nou, artistul se iubeste cu o alta super vedeta, una dintre cele mai dorite femei din lume.

Bagajul inteligent care iti va face excursiile mai frumoase [VIDEO]

Una dintre cele mai noi campanii pe Kickstarter vrea sa lanseze pe piata un bagaj inteligent cu niste dotari extrem de interesante. Indiferent de numarul de excursiipe care le efectuati pe parcursul unui an, un bagaj de drum de foarte buna calitate si sigur este absolut necesar. Constienti de numeroasele probleme care pot aparea, cei [] Bagajul inteligent care iti va face excursiile mai frumoase [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Firmele care fac cele mai multe schimburi valutare au 5-20 angajati si desfasoara activitati in constructii sau in sectorul de legume-fructe

Companiile din Romania care folosesc servicii specializate de schimb valutar sunt in principal IMM-uri cu 5-20 de angajati si desfasoara activitati in sectoare precum materiale de constructii, mobilier sau fructe si legume, cele mai utilizate valute fiind euro si zloti, potrivit unui studiu Akcenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )