Libnet.ro
UNICEF

09:30

IN CURSUL ZILEI DE IERI, Peste jumatate din productia nationala de energie provenea din surse regenerabile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN CURSUL ZILEI DE IERI, Peste jumatate din productia nationala de energie provenea din surse regenerabile

Aproape 60% din productia de energie generata la nivel national provenea, ieri diminea-ta, din surse regenerabile, pe primul loc fiind cele eoliene, potrivit datelor privind starea sistemului energetic national in timp real, postate pe site-ul Transelectrica. continuă pe Ziarul Bursa

Aproape 60% din productia nationala de energie provine din surse regenerabile

Aproape 60% din productia de energie generata la nivel national provenea, astazi dimineata, din surse regenerabile, pe primul loc fiind cele eoliene, potrivit datelor privind starea sistemului energetic national in timp real, postate pe site-ul Transelectrica .

Miracol norvegian? Cum a ajuns tara scandinava prima din lume unde masinile electrice au peste jumatate din piata masinilor noi

Roadele unui program inceput acum 15 ani se vad in Norvegia, care a ajuns tara europeana in care se vand cele mai multe masini 100% electrice. Mai mult, in martie, datorita unei situatii speciale, aceste masini au atins o cota de 60% dintre toate masinile noi, pondere nemaivazuta. Norvegia este un model despre cum pot fi propulsate masinile electrice, dar exista si umbre in acest tablou ce pare super-luminos. in articol puteti citi despre conditiile speciale care au dus la miracolul norvegian, despre constrangeri, despre cei suparati de situatie si despre un obiectiv ce pare nebunesc.

Specialistii IT, greu de recrutat: Peste jumatate dintre companii au avut probleme in a ocupa joburile vacante

Deficitul de specialisti IT este resimtit de angajatorii din toate tarile membre UE. Cele mai mari dificultati in recrutare le au companiile din Cehia si Austria, potrivit datelor Eurostat. In Romania, mai putin de jumatate dintre angajatori au avut.

Doar JUMATATE din pensiile majorate se platesc acum: Verifica daca faci parte din categoria care ia mai multi bani de Paste!

Guvernantii au decis sa plateasca, pe ultima suta de metri, doar jumatate dintre pensiile care s-au majorat de la 1 octombrie 2018, conform Legii 221 din iulie 2018, care se aplica la beneficiarii Legii 192 din.

Doar JUMATATE din pensiile majorate se platesc acum: VERIFICA daca faci parte din categoria care ia MAI MULTI BANI de Paste!

Guvernantii au decis sa plateasca, pe ultima suta de metri, doar jumatate dintre pensiile care s-au majorat de la 1 octombrie 2018, conform Legii 221 din iulie 2018, care se aplica la beneficiarii Legii 192 din.

Business report: Top latifundiari pe terenul statului. Paul Florin Stanescu, nasul lui Dragnea junior, are a treia cea mai mare exploatatie agricola; Guvernul da pe salarii si pensii peste 85% din ce strange din venituri fiscale si contributiile sociale;

Oare ce n-o fi in ordine aici? Tara cu cresterea cea mai rapida, unde scade numarul intreprinderilor cu crestere rapida. Conform datelor publicate de Eurostat, Romania desi lider la cresterea PIB, cu 7%) s-a situat in 2017 la coada clasamentului UE. Un turn de 320 de metri dintr-un orasel danez va deveni cea mai inalta cladire din Europa. Oraselul danez Brande, cu doar 7. 000 de locuitori, va deveni gazda celui mai inalt turn de birouri din Europa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )