Libnet.ro
UNICEF

07:30

Curtea Suprema din Brazilia a votat in favoarea deciziei de a incrimina homofobia si transfobia

Hotnews Hotnews,
 Curtea Suprema din Brazilia a votat in favoarea deciziei de a incrimina homofobia si transfobia

Majoritatea judecatorilor Curtii Supreme din Brazilia au votat in favoarea incriminarii homofobiei si a transfobiei, potrivit BBC News. continuă pe Hotnews

Vicepresedintele UDMR, Anna Horvath, condamnata definitiv de Curtea Suprema la 2 ani de inchisoare cu suspendare

Curtea Suprema a condamnat-o miercuri peAnna Horvath, vicepresedintele UDMR,la 2 ani de inchisoare cu suspendare si 100 de zile de munca in folosul comunitatii pentru infractiunea de trafic de influenta. Decizia instantei este definitiva.

Liviu Dragnea: Am oprit 15.000 de sustinatori ai mei sa mearga la Curtea Suprema (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca a oprit circa 15. 000 de sustinatori ai lui sa mearga luni la Curtea Suprema, acolo unde s-a desfasurat ultimul termen in procesul in care prima instanta la condamnat la 3 ani si.

Radu Mazare, adus la Curtea Suprema. Avocat: La Rahova, fostul edil s-a apucat de citit istorie, geografie si politic

Radu Mazare a ajuns, marti, la sediul ICCJ pentru a fi confirmat mandatul de arestare din dosarul Polaris in care a fost condamnat, in prima instanta, la 9 ani si 10 luni de inchisoare. in acest ultim dosar.

Radu Mazare, adus la Curtea Suprema. Avocat: La Rahova, fostul edil s-a apucat de citit istorie, geografie si politic (FOTO)

50: Procesul s-a terminat. Radu Mazare a fost dus la penitenciarul Rahova. Radu Mazare a ajuns, marti, la sediul ICCJ pentru a fi confirmat mandatul de arestare din dosarul Polaris in care a fost.

Radu Mazare va fi adus la Curtea Suprema pentru confirmarea mandatului de arestare in dosarul Polaris

Radu Mazare urmeaza sa fie adus, luni, la sediul instantei supreme la ora 14:30, pentru a fi confirmat mandatul de arestare din dosarul Polaris in care a fost condamnat, in prima instanta, la aproape 10 ani de inchisoare. Mazare va fi adus de la Penitenciarul Rahova.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )