Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cutremur cu magnitudinea de 5,8 n zona seismica Vrancea. Este cel mai mare seism din acest an

Hotnews Hotnews,
 Cutremur cu magnitudinea de 5,8 n zona seismica Vrancea. Este cel mai mare seism din acest an

Un cutremur puternic a avut loc in noaptea de sambata spre duminica in Romania. Potrivit Institutului National pentru Fizica a Pamantului, cutremurul, care s-a produs la ora 03. 38, a avut magnitudinea de 5,8 grade Richter. Seismula fost resimtit puternic si in Capitala. continuă pe Hotnews

UPDATE Al treilea cutremur a avut loc duminica n zona seismica Vrancea. Acesta a avut o magnitudine de 3, 6 pe Richter

Inca un cutremur cu magnitudinea de 3,6 grade pe Richter a avut loc in zona seismica Vrancea, duminica seara, dupa seismul de 5,8 grade pe Richter de azi-noapte. Acesta este al doilea cutremur cu aceeasi magnitudine produs astazi.

CUTREMUR ROMANIA. Anuntul facut de Departamentul pentru Situatii de Urgenta

La ora 3. 06 s-a produs un cutremur de 5,7 magnitudinea pe scara Richter in zona seismica Vrancea judetul Covasna la o adancime de 200 de km. Nu au fost inregistrate apeluri pe 112 pana in.

Cutremur in Romania. Anunt facut de Ministerul Afacerilor Interne la scurt timp dupa seism

La ora 03. 38 s-a produs un cutremur de 5,7 magnitudinea pe scara Richter in zona seismica Vrancea jud. Covasna - Intorsura Buzaului) la o adancime de 200 de km Va rugam sa va pastrati calmul, pot urma repl.

UPDATE inca un cutremur, duminica seara, in Vrancea: magnitudine 3,6 pe Richter

Un seism de magnitudine 3,6 pe scara Richter a avut loc duminica seara, la ora 17:46, in judetul Buzeu, zona seismica Vrancea. Aceasta este al treilea cutremur inregistrat duminica, dupa cel de magnitudine 5,8, de la ora 3:38 ora de vara), si cel de magnitudine 3,2 de la ora 5:48.

CUTREMUR. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, mesaj dupa cutremur: Pregatiti-va de replici!

La ora 3. 06 s-a produs un cutremur de 5,8magnitudinea pe scara Richter in zona seismica Vrancea judetul Covasna la o adancime de 150de km. Pastrati-va calmul, pot urma replici ale.

ANUNT facut de Arafat dupa cutremur

La ora 3. 06 s-a produs un cutremur de 5,8magnitudinea pe scara Richter in zona seismica Vrancea judetul Covasna la o adancime de 150de km. Nu sunt probleme. Niciun apel pe 112. Nu s.

CUTREMUR ROMANIA. Adevarul despre CUTREMURUL din Vrancea enuntat de un cercetator al INFP

Un cutremur puternic a avut loc in zona Vrancea. Seismul a avut 5. 8 pe Richter. Ne asteptam, e un cutremur moderat, ceva mai mare decat ne asteptam noi. E un cutremur normal, care se produce c.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )