Libnet.ro
UNICEF

10:30

Dambovita: Sute de gospodarii din 12 localitati au fost inundate

B1 B1,
Dambovita: Sute de gospodarii din 12 localitati au fost inundate

Sute de gospodarii din 12 localitati ale judetului Dambovita au fost inundate in urma ploilor torentiale din ultimele 12 ore, relateaza Mediafax. Potrivit datelor centralizate vineri dimineata de Inspectoratul. continuă pe B1

Peste 30 de gospodarii din Buzau au fost inundate, iar un microbuz de calatori a ramas blocat in trafic

Peste 30 de gospodarii, dintre care 22 din municipiul Buzau, precum si subsolurile Maternitatii si Spitalului Judetean de Urgenta Buzau, au fost inundate in noaptea de miercuri spre joi in urma averselor cu.

Mai multe gospodarii si terenuri agricole din Mures au fost inundate in urma ploilor

Un drum comunal, zece hectare de teren agricol si 19 locuinte si gospodarii au fost inundate in urma ploilor torentiale, in noaptea de joi spre vineri, intr-o localitate din judetul Mures, informeaza.

Peste 100 de gospodarii din Rodna au fost inundate in urma unei ploi torentiale

O ploaie torentiala a facut ravagii in comuna bistriteana Rodna. Peste 100 de gospodarii au fost inundate, iar drumul national care trece prin localitate a fost blocat de ape si aluviuni in mai multe zone. Apa a ajuns in gospodariile si beciurile oamenilor.

Sute de gospodarii din Buzau, inundate in ultimele 2 zile. Cantitatea de precipitatii inregistrata a fost istorica

Sute de gospodarii au fost inundate in judetul Buzau in ultimele doua zile, cand cantitatea de precipitatii inregistrata a fost istorica, in unele zone depasind o suta de litri pe metru patrat in numai.

Arad: Mai multe strazi si imobile au fost inundate, iar copaci rupti au cazut peste masini, in urma unei furtuni

Mai multe strazi si imobile din Arad au fost inundate, miercuri dupa-amiaza, iar copaci rupti au cazut peste masini, chiar si peste un tramvai, fara a exista raniti, in timp ce zeci de locuitori au sunat la.

FOTO VIDEO Orasul Dragasani, sub ape. Zeci de gospodarii au fost inundate

Zeci de gospodarii din orasul Dragasani au fost inundate noaptea trecuta, iar pompierii se straduiesc de mai bine de 12 ore sa evacueze apa din curtile oamenilor. Cei mai afectati sunt localnicii care au proprietatile langa soseaua ocolitoare a orasului.

VIDEO Sute de gospodarii inundate in Dambovita, dupa o ploaie torentiala care a durat o ora

A fost prapad, noaptea trecuta, in judetul Dambovita, dupa o ploaie torentiala care a durat aproximativ o ora. Peste 200 de gospodarii si case din comuna damboviteana Darmanesti au fost inundate. La fel si Drumul National 72 Targoviste -Ploiesti. De asemenea, patru persoane au fost evacuate din locuintele lor din cauza apei care, pe alocuri, depasea un metru in inaltime.

Sute de gospodarii, inundate in ultimele 2 zile in judetul Buzau. Cantitatea de precipitatii a depasit 100 de litri pe metrul patrat

Sute de gospodarii au fost inundate in judetul Buzau in ultimele doua zile, cand cantitatea de precipitatii inregistrata a fost istorica, in unele zone depasind o suta de litri pe metru patrat in numai cateva ore de cod portocaliu.

ISU Dambovita: 32 de localitati fara curent si 12 localitati afectate de inundatii

12 localitati din judetul Dambovita sunt afectate de inundatii. Potrivit ISU Dambovita, in acest moment sunt detasate in teren mai multe echipe care incearca sa scoata apa din gospodariile oamenilor. De asemenea, 32 de localitati nu au curent electric, la acest moment.

Bilant negru in urma furtunilor din aceasta noapte. Un bloc din Focsani a fost decopertat in cateva minute. Acoperisul a cazut pe o teava de gaze

Bilant negru in urma furtunilor din aceasta noapte. Ploile torentiale care au cazut in mai multe judete din Romania au inundat sute de gospodarii si drumuri. in numai cateva minute, vantul puternic.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )