Libnet.ro
UNICEF

16:45

Dan Condrea, abonat la contracte cu statul. Peste 13.000 de contracte, in valoare de 50 de milioane de euro

Antena3 Antena3,
Dan Condrea, abonat la contracte cu statul. Peste 13.000 de contracte, in valoare de 50 de milioane de euro

Noi dezvaluiri din viata lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, au fost facute sambata seara, la emisiunea QA, realizata de Alessandra Stoicescu, la Antena 3. Raluca Dan, jurnalist la publicatia. continuă pe Antena3

Umilinta totala pentru statul roman! Dan Condrea mai avea o firma clona dupa Hexi Pharma

Dan Condrea mai avea o firma numita Hexi Farma! Cu F, nu cu PH! DNA si Ministerul Sanatatii habar n-au, scrie tolo. ro. Detalii INCREDIBILE, contracte semnate in paralel DNA.

Hexi Farma, firma clona detinuta de Dan Condrea, sustine ca nu a mai livrat nimic din 2009, avand activitatea suspendata, dar in SEAP apare cu zeci de contracte castigate

Reprezentantii Hexi Farma, firma clona a Hexi Pharma, descoperita de Tolo. ro, ambele detinute de Dan Condrea, sustin prin mai multe documente transmise HotNews. ro ca 'firma nu a mai livrat nimic din anul 2009, iar atunci, dupa cum veti vedea din documente, s-a livrat doar la Spitalul Miercurea Ciuc'. Acestia prezinta si o decizie judecatoreasca care ar arata ca firma ar fi avut activitatea suspendata temporar in perioada 1 iunie 2009-31 mai 2012, si spun astfel ca informatiile prezentate de Catalin Tolontan ar fi 'false'. Verificarile HotNews. ro arata ca desi Hexi Farma a avut activitatea suspendata din iunie 2009 si nu are venituri raportate la Ministerul de Finante, in SEAP apare cu zeci de contracte castigate. Reprezentantii Hexi Farma sustin ca ar fi o greseala de raportare in SEAP, toti banii fiind incasati de fapt de catre Hexi Pharma. Vezi in articol ce contracte au castigat Hexi Pharma si Hexi Farma in perioada 2009-2015Citeste si cum explica sefa Agentiei Digitale de ce nu a aparut Hexi Farma in topul achizitiilor de dezinfectanti din perioada 2011-2015, afisat anterior in SEAP.

Hexi Pharma are birourile in blocul SRI: La parter si etajul 1 este sediul firmei lui Dan Condrea, iar la celelalte locuiesc cadre ala Serviciului (VIDEO, FOTO)

Totul este invaluit in mister in cazul Hexi Pharma. De la moartea suspecta a lui Dan Condrea pana la contractele de milioane de euro pe firma le avea cu statul, toate aceste informatii au.

UPDATE Sotia lui Dan Condrea s-a prezentat la Parchetul General

Uliana Ochinciuc, partenera patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a mers miercuri dimineata, la Sectia 5 de Politie din Capitala unde este obligata sa se prezinte de 3 ori pe saptamana in cadrul controlului judiciar impus de procurori. 17Ochinciuc, s-a prezentat miercuri si la sediul Parchetului General, pentru a fi audiata in calitate de martor in dosarul mortii lui Condrea.

Un fost procuror lanseaza o ipoteza bomba: Dan Condrea a fost lichidat!

Un fost procuror lanseaza o ipoteza bomba. Avocatul Sergiu Andon, fost procuror, a emis o noua ipoteza soc cu privire la accidentul de masina al lui Dan Condrea. Asta nu e accident. in ce.

Razboi cu batele in familia lui Dan Condrea. Laura Georgescu si mama ei se acuza reciproc de amenintari si batai

Laura Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condrea, patronulHexi Pharma, abia mai convietuiste cu mama ei in aceeasi casa. Cele doua femei se acuza de amenintari si bataie, iar un judecator a dat.

EXCLUSIV. Legatura dintre afacerile lui Dan Condrea si Elena Udrea

Una dintre firmele lui Dan Condrea, Hexi Medical Farma, a obtinut sume importante din bani europeni, de la ministerul condus in acea vreme de Elena Udrea. Potrivit unor documente obtinute de Antena 3,.

Uliana Ochinciuc, sotia lui Dan Condrea, audiata la DNA

Uliana Ochinciuc, sotia lui Dan Condrea, a ajuns vineri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie penttru a fi audiata de procurori, informeaza Mediafax. La sosirea sla DNA, aceasta a declarat ca nu stie.

Partenera lui Dan Condrea este audiata, din nou, la DNA

Uliana Ochinciuc, fosta partenera de viata a lui Dan Condrea, este audiata, din nou, de procurorii anticoruptie. Zilele trecute, Ochinciuc, aflata sub control judiciar, a fost audiata de procurorii Parchetului General, in calitate de martor.

Sotia lui Dan Condrea reactioneaza: Nu mi-e teama decat de Dumnezeu

Nu mi-e teama decat de Dumnezeu. Este reactia sotiei lui Dan Condrea la intrebarile reporterilor legate de ilegalitatile pe care le-ar fi facut Hexi Pharma. Aceasta le-a mai spus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )