Libnet.ro
UNICEF

06:15

Dan Diaconescu, despre reclamatia depusa de USL Gorj la BEJ: Victor Ponta Viorel e disperat. Alta sansa decat sa ma aresteze pentru ca el sa ramana premier nu are

B1 B1,
Dan Diaconescu, despre reclamatia depusa de USL Gorj la BEJ: Victor Ponta Viorel e disperat. Alta sansa decat sa ma aresteze pentru ca el sa ramana premier nu are

Liderul PP-DD, Dan Diaconescu, sustine ca reclamatia depusa impotriva sa de catre USL Gorj privind mita electorala arata disperarea lui Victor Ponta pentru ca nu va mai fi premier din 10 decembrie. continuă pe B1

Dan Diaconescu spune ca RECLAMATIA depusa de USL Gorj la BEJ arata DISPERAREA ...

Liderul PPDD, Dan Diaconescu, candidat pentru un mandat de deputat in Targu Jiu, spune ca reclamatia depusa de USL Gorj impotriva sa la BEJ intrucat a organizat un spectacol electoral, unde a impartit biscuiti, arata disperarea lui Victor Ponta pentru ca nu va mai fi premier din 10 decembrie. Dan Diaconescu a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX, ca spectacolul pe care l-a organizat, joi seara, la Targu Jiu, si in timpul caruia au fost impartite participantilor pachete cu biscuiti si .

Diaconescu, despre reclamatia facuta de USL Gorj: Ponta e disperat. Ca sa ramana premier, n-are alta sansa decat sa ma aresteze

Liderul PP-DD, Dan Diaconescu, candidat pentru un mandat de deputat in Targu Jiu, spune ca reclamatia depusa de USL Gorj impotriva sa la BEJ intrucat a organizat un spectacol electoral, unde a impartit biscuiti, arata disperarea lui Victor Ponta pentru ca nu va mai fi premier din 10 decembrie.

Dan Diaconescu, reclamat la BEJ Gorj dupa ce ar fi inceput mai devreme campania electorala. Patronul OTV a impartit joi biscuiti si suc

USL Gorj a sesizat Biroul Electoral Judetean in legatura cu faptul ca liderul PPDD, Dan Diaconescu, candidat pentru un mandat de deputat in Targu Jiu, ar fi inceput campania electorala mai devreme decat termenul stabilit de lege, acesta organizand joi un spectacol, unde a impartit biscuiti si suc, potrivit Mediafax.

Dan Diaconescu - acuzat ca a inceput campania electorala inainte de termenul impus de lege

Biroul Electoral Judetean a fost sesizat de catre USL Gorj in legatura cu faptul ca Dan Diaconescu, liderul PPDD, candidat pentru un mandat de deputat in Targu Jiu ar fi inceput campania electorala mai devreme.

Dan Diaconescu risca dosar penal pentru mita electorala

Dan Diaconescu si membrii partidului sau, PP-DD, risca dosare penale pentru mita electorala, in urma unei sesizari care a fost trimisa Parchetului de pe langa Judecatoria Gorj, relateaza Realitatea. net.

Pretul indraznelii? Dan Diaconescu s-a ales cu dosar penal pentru mita electorala

Liderul PPDD Dan Diaconescu este cercetat pentru mita electorala dupa ce reprezentantii Consiliului Judetean Gorj au inaintat la Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Jiu o sesizare in care sustin ca patronul OTV a oferit bunuri pentru a convinge alegatorii sa-l voteze, informeaza Romania TV.

Protest al unor muncitori la Targu Jiu: Dan Diaconescu nu a fost lasat de jandarmi sa participe

Aproximativ 200 de muncitori de la fostul combinat de prelucrare a lemnului din Targu Jiu, Rostramo SA, aflat in procedura de lichidare judiciara, au protestat joi in fata Prefecturii Gorj, liderul PP-DD, Dan Diaconescu, nefiind lasat de catre jandarmi sa se alature manifestantilor, relateaza Mediafax.

Campania electorala, faza pe moaste: Dan Diaconescu a vrut sa duca la Tg. Jiu racla Sf. Andrei, Biserica s-a opus, Ponta se considera jignit

Debutul campaniei electorale a capatat valente religioase in colegiul din Tg. Jiu, unse se infrunta premierul Victor Ponta si liderul PPDD, Dan Diaconescu. Acesta din urma a incercat sa aduca aici racla cu.

Dan Mihalache, despre acuzatiile de incompatiblitate: Asta e o prostie. ...

UPDATE: Secretarul general adjunct al Guvernului, Sorin Dan Mihalache, a declarat ca ANI reprezinta o oficina de propaganda politica, iar comunicatul acesteia este o mizerie, demnitarul urmand sa actioneze in instanta Agentia pentru acuzele aduse, potrivit REalitatea TV. _ _ _ _ Dan Mihalache, secretar adjunct al Guvernului, acuzat de incompatibilitate de ANI Agentia Nationala de Integritate), a declarat, vineri pentru Romania Libera, ca nu cunoste acuzatiile ce i se aduc. Contactat .

Dan Mihalache, despre acuzatiile ANI: Asta e o prostie.

Dan Mihalache, secretar adjunct al Guvernului, acuzat de incompatibilitate de ANI Agentia Nationala de Integritate), a declarat, vineri pentru Romania Libera, ca nu cunoste acuzatiile ce i se aduc. Contactat de RL, Dan Mihalache a comentat informatia potrivit careia a ocupat o functie in compania DIB Media Consultancy in timpul mandatului de secretar de stat in Guvern ca fiind o prostie. Am sa ma uit peste raportul ANI-n. red. Asta e o prostie, a adaugat Mihalache. Dan Mihalache .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )