Libnet.ro
UNICEF

16:30

Dan Diaconescu: Ma intalnesc cu Ponta si la privatizarea Tarom de saptamana viitoare

B1 B1,
Dan Diaconescu: Ma intalnesc cu Ponta si la privatizarea Tarom de saptamana viitoare

Dan Diaconescu a anuntat, luni, la emisiunea Ultimul cuvant de pe B1TV ca se va prezenta si la privatizarea Tarom. Vreau sa-i spun atat domnului Ponta: o sa ne intalnim si la privatizarea Tarom. continuă pe B1

Dan Diaconescu: Victor Ponta m-a amenintat cu puscaria si cand am castigat licitatia

Omul de afaceri Dan Diaconescu a swclarat, in editia de luni a emisiunii Ultimul cuvant de pe B1TV, ca premierul Ponta l-a amenintat cu puscaria si dupa ce a castigat licitatia pentru preluarea.

Ce se intampla cu Oltchim. Ministrul Economiei si seful ANAF discuta cu premierul despre privatizare. Ultimele declaratii ale lui Dan Diaconescu

Telenovela in direct Oltchim continua si in aceasta saptamana. Azi e termenul final pana la care Dan Diaconescu trebuie sa semneze contractul de privatizare al combinatului si sa plateasca cele 45 de.

Ponta: Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu poate depune banii pentru Oltchim.

Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru privatizarea Oltchim iar daca nu va depune cei 45 de milioane de euro, se considera practic ca nu se va putea incheia contractul cu acesta, a declarat, vineri, la Bruxelles, premierul Victor Ponta, citat de Agerpres. Potrivit lui Ponta, in masura in care privatizarea Oltchim esueaza, responsabilitatea apartine Ministerului Economiei, dar a adaugat ca actuala echipa a preluat din mers o procedura care era .

Dan Diaconescu: Termenul prevazut pentru plata in schimbul cumpararii Oltchim este 14 februarie 2013. Cer demisia lui Victor Ponta

Castigatorul licitatiei pentru privatizarea Oltchim, Dan Diaconescu, a declarat, duminica seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii cu Robert Turcescu, ca cere oficial demisia premieruluiVictor Ponta.

V. Ponta: Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu poate depune banii pentru Oltchim

Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru privatizarea Oltchim iar daca nu va depune cei 45 de milioane de euro, se considera practic ca nu se va putea incheia contractul cu acesta, a declarat, vineri, la Bruxelles, premierul Victor Ponta citat de Agerpres.

Dan Diaconescu schimba strategia: Trage de timp si sustine ca termenul limita de semnare a contractului cu Oltchim este 14 februarie 2013

Duminica seara Dan Diaconescu a anuntat o schimbare de strategie in negocierea cu Guvernul pentru privatizarea Oltchim. Fondatorul OTV sustine ca, potrivit caietului de sarcini al lictiatiei ar avea timp pana la 14 februarie 2013 sa incheie contractul, desi el insusi a trecut in oferta sa de la licitatie termnul de 10 zile insemnand data de 1 octombrie 2012. Schimbarea anuntata de Dan Diaconescu vine pe fondul presiunilor crescute din partea Guvernului si a premierului Ponta de a semna contractul si de a plati cei 45 de milioane de euro promisi pentru Oltchim dar si pe fondul presiunilor salariatiilor, care au protestat in fiecare zi a saptamanii trecute.

Dan Diaconescu: Voi actiona in instanta decizia Guvernului privind esecul privatizarii Oltchim

Castigatorul licitatiei pentru privatizarea Oltchim, Dan Diaconescu, a declarat luni seara ca premierul Victor Ponta si intreg guvernul USLa calcat in picioare oferta pe care acesta a lansat-o pentru.

Kelemen Hunor: A fost o greseala acceptarea lui Dan Diaconescu la privatizarea Oltchim

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat, vineri, ca, in opinia sa, acceptarea lui Dan Diaconescu la privatizarea combinatului Oltchim a fost o greseala la care acum trebuie sa se gaseasca o solutie,.

Dan Diaconescu: In caietul de sarcini termenul de plata pentru privatizarea Oltchim este 14 februarie 2013. / Pe laptopul lui Remus Vulpescu rula muzica la negocieri - Dragoste la prima vedere si Tudor Gheorghe. / Domnul Vulpescu mi-a zis Diaconescu, arat

Dan Diaconescu a prezentat, duminica seara, la B1 Tv, un document guvernamental, sustinand ca termenul prevazut in aceasta hartie pentru plata in schimbul cumpararii Oltchim este 14 februarie 2013: La Oltchim a fost prima licitatie castigata de cineva care nu a dat spaga. Aceasta licitatie a fost facuta cu dedicatie, trebuia sa castige o firma care platea pentru Oltchim cat platesc eu maine pentru salarii. In caietul de sarcini termenul de plata este 14 februarie 2013. Eu am spus ca voi plati banii cand voi semna contractul. Eu platesc, ca daca nu platesc, automat contractul semnat devine nul, a afirmat omul de afaceri.

Kelemen Hunor: GRESEALA cea mai mare in cazul Oltchim - ACCEPTAREA lui Dan Diaconescu la ...

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, crede ca privatizarea Oltchim trebuia sa aiba loc de mult timp, insa cea mai mare greseala care a fost facuta in acest caz a fost acceptarea lui Dan Diaconescu la licitatie fara nicio garantie si fara nicio verificare, potrivit Mediafax. Nu inteleg cum au acceptat sa fie prezent la privatizarea Oltchim un astfel de om ca Dan Diaconescu. A fost o greseala. Dupa aceasta greseala trebuie sa se gaseasca o solutie pentru Oltchim, pentru cei care lucreaza acolo, .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )