Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dan Diaconescu: Urmeaza cele mai grele trei zile. Omul de afaceri se plimba de la o banca la alta

B1 B1,
Dan Diaconescu: Urmeaza cele mai grele trei zile. Omul de afaceri se plimba de la o banca la alta

UPDATE: Deocamdata omul de afaceri se plimba de la o banca la alta. El a iesit din sucursala unei banci cu un document, posibil un extras de cont. Dan Diaconescu sustine ca spera sa semneze vineri contractul. continuă pe B1

Dan Diaconescu a ajuns la Ministerul Economiei pentru noi negocieri

UPDATE 16:30: Urmeaza cele mai grele trei zile. E cea mai importanta tranzactie din ultimii 10 ani, de la Petrom, Sidex, BCR incoace, si sper ca statul roman va avea acelasi comportament fata de noi cum la.

Kelemen Hunor: UDMR va avea parte de cele mai grele alegeri parlamentare in ultimii 23 de ani

UDMR va avea parte de cele mai grele alegeri parlamentare in ultimii 23 de ani. O spune chiar presedintele Uniunii, Kelemen Hunor. Prezenta masiva la vot , preconizata pentru scrutinul din 9 decembrie, dar si.

Ce a facut Dan Diaconescu in cele 48 de ore cat a lipsit din tara: RTV sustine ca patronul OTV s-a relaxat la un hotel de 5 stele din Nisa

Postul de televiziune RTV sustine ca a obtinut in exclusivitate traseul urmat de Dan Diaconescu in cele 48 de ore in care a lipsit din tara. Potrivit sursei citate, patronul OTV s-ar fi relaxat intr-un hotel de 5 stele din Nisa, fara a avea intalniri importante in acest timp. Miercuri dupa pranz, la sosirea pe aeroportul Otopeni, Dan Diaconescu a afirmat ca a calatorit in 5 tari Franta, Germania, Spania, Monaco, Austria) lasand sa se inteleaga ca a avut intalniri importante in acest timp si adaugand ca O sa aflati de la cei de la SIE cu cine m-am intalnit in tarile in care am fost, erau la cativa metri de noi la fiecare intalnire.

Avocatul lui Dan Diaconescu: Plata se poate face in termen de 15 zile de la semnarea contractului, cu penalitati

Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu, a declarat, vineri, in emisiunea Aktualitatea de pe B1 TV, ca in cazul semnarii contractului de privatizare, plata se poate face in termen de 15 zile. Fenechiu a .

Surse: Banii lui Dan Diaconescu garantati de o firma off-shore

05 O firma din Olanda a transmis o adresa prin care confirma faptul ca Dan Diaconescu are banii pentru Oltchim, transmit sursele Romania TV. 25 Daniel Fenechiu: Chimcomplex vrea sa ia creanta Electrica -------------- *UPDATE 11. 40 Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu a spus ca clientul sau este in Bucuresti, acasa la el. 35 Dan Diaconescu vrea garantii ca timp de un an de zile, Oltchimul nu va intra in insolventa, a anuntat astazi avocatul Daniel Fenechiu. 05 Mihai Diculoiu, liderul de sindicat al Sindicatului Liber Oltchim, a ajuns la Ministerul Economiei pentru a lua parte la o noua runda de negocieri intre reprezentantii lui Dan Diaconescu si OPSPI pentru contractul de vanzare-cumparare a pachetului majoritar de actiuni de la Oltchim.

Dan Diaconescu: Sper sa semnez vineri contractul pentru Oltchim

Dan Diaconescu sustine ca spera sa semneze vineri contractul pentru preluarea pachetului majoritare de actiuni Oltchim. Acesta urmeaza sa se prezinte la noi negocieri la Ministerul Economiei, in jurul orei.

RTV: Dan Diaconescu a fost, de fapt, la NISA. Vezi la ce hotel s-a relaxat patronul OTV.

Dan Diaconescu nu s-a intalnit cu nici un investitor si nu a facut turul Europei, asa cum a anuntat la sosirea pe Aeroportul Otopeni, relateaza Romania TV, care a aflat traseul facut de Dan Diaconescu in aceste zile. La sosirea pe Aeroportul Otopeni, Dan Diaconescu declara ca a calatorit in cinci tari in ultimele 48 de ore. De fapt, Dan Diaconescu nu a stat efectiv decat intr-o singura tara - Franta, potrivit Rtv. net. Diaconescu a plecat luni seara din Bucuresti spre Munchen, unde nu a .

Liviu Pop: Daca Dan Diaconescu nu plateste pentru Oltchim, va plati impreuna cu cineva ...

Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat pentru Gandul ca daca privatizarea combinatului Oltchim va esua in conditiile in care Dan Diaconescu nu va plati cele 45 de milioane de euro pana luni, cineva trebuie sa plateasca, iar printre cei care ar putea suferi in urma acestei situatii ar putea fi Dan Diaconescu si cineva din Guvern. Trebuie sa fim foarte clari. Statul roman nu si-a dorit acest show mediatic, mai ales pe tema sensibila a Oltchimului. Procedura de privatizare este .

Ponta: Dan Diaconescu nu e orice nebun de pe strada. Sa nu se sperie oamenii daca nu vine Mesia.

Victor Ponta spune ca exista un plan de rezerva pentru Oltchim, in cazul in care Dan Diaconescu nu se prezinta, luni, cu banii pe care i-a promis. Prezent joi seara la Romania TV, premierul a precizat ca in cel mai rau caz procedurile privind privatizarea combinatului din Ramnicu Valcea vor fi reluate in 2013. Categoric, exista un plan de rezerva pentru Oltchim. Cel declarat castigator trebuie sa semneze contractul in maximum 10 zile. Daca luni se prezinta cumparatorul cu banii, se incheie .

Dan Diaconescu s-a intors in tara: Nu sunt omul nimanui. Sunt un biet ziarist din Caracal care vrea sa salveze Oltchim. / Vom plati asa cum ne-am angajat, cat de repede vrea Guvernul sa ne ia banii. / Toata planeta e interesata sa cumpere Oltchim

Dan Diaconescu s-a intors miercuri dupa pranz pe aeroportul Otopeni dupa ce parasise tara in urma cu doua zile: Am fost in Franta, Germania, Spania, Monaco, Austria. O sa aflati de la cei de la SIE cu cine m-am intalnit in tarile in care am fost, erau la cativa metri de noi la fiecare intalnire, le-a spus el jurnalistilor la sosirea pe aeroport. Patronul OTV i-a acuzat din nou pe guvernanti ca vor doar sa inchida combinatul sau sa il falimenteze, eu vreau sa il salvez, sustinand ca are banii prevazuti in contractul pentru privatizarea Oltchim: Vom plati asa cum ne-am angajat, cat de repede vrea Guvernul sa ne ia banii. Vom semna contractul cand Guvernul va accepta conditiile noastre, suntem un investitor strategic. Noi am cerut acest termen de 10 zile, noi ne-am oferit sa platim in 10 zile.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )