Libnet.ro
UNICEF

07:15

Kelemen Hunor: UDMR va avea parte de cele mai grele alegeri parlamentare in ultimii 23 de ani

B1 B1,
Kelemen Hunor: UDMR va avea parte de cele mai grele alegeri parlamentare in ultimii 23 de ani

UDMR va avea parte de cele mai grele alegeri parlamentare in ultimii 23 de ani. O spune chiar presedintele Uniunii, Kelemen Hunor. Prezenta masiva la vot , preconizata pentru scrutinul din 9 decembrie, dar si. continuă pe B1

Kelemen Hunor: UDMR se va confrunta anul acesta cu cele mai dificile alegeri din istoria sa

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, la Zalau, ca formatiunea pe care o conduce se va confrunta, pe 9 decembrie, cu cele mai dificile alegeri din istoria sa, in conditiile in care se anticipeaza o prezenta mare la vot iar Uniunea este in opozitie: In 2012, UDMR se confrunta cu cele mai dificile alegeri din istoria sa, din istoria de 23 de ani de dupa caderea comunismului.

Kelemen Hunor: UDMR se va confrunta cu cele mai dificile alegeri din istoria sa.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a precizat, vineri, la Zalau, ca formatiunea pe care o conduce se va confrunta, pe 9 decembrie, cu cele mai dificile alegeri din istoria sa, in conditiile in care se anticipeaza o prezenta mare la vot iar Uniunea este in opozitie, potrivit Agerpres. In 2012, UDMR se confrunta cu cele mai dificile alegeri din istoria sa, din istoria de 23 de ani de dupa caderea comunismului. Aceasta deoarece va fi o prezenta uriasa la vot, asa cum toate sondajele indica, in al .

Kelemen Hunor: UDMR va insista pentru recunoasterea limbii maghiare in Constitutie

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat, vineri, ca UDMR va insista pentru amendarea Constitutiei in 2013 si pe drepturile minoritatilor, drepturile lingvistice si cele colective, dar si pentru recunoasterea.

Dan Diaconescu: Urmeaza cele mai grele trei zile. Omul de afaceri se plimba de la o banca la alta

UPDATE: Deocamdata omul de afaceri se plimba de la o banca la alta. El a iesit din sucursala unei banci cu un document, posibil un extras de cont. Dan Diaconescu sustine ca spera sa semneze vineri contractul.

Kelemen Hunor: GRESEALA cea mai mare in cazul Oltchim - ACCEPTAREA lui Dan Diaconescu la ...

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, crede ca privatizarea Oltchim trebuia sa aiba loc de mult timp, insa cea mai mare greseala care a fost facuta in acest caz a fost acceptarea lui Dan Diaconescu la licitatie fara nicio garantie si fara nicio verificare, potrivit Mediafax. Nu inteleg cum au acceptat sa fie prezent la privatizarea Oltchim un astfel de om ca Dan Diaconescu. A fost o greseala. Dupa aceasta greseala trebuie sa se gaseasca o solutie pentru Oltchim, pentru cei care lucreaza acolo, .

Kelemen Hunor a informat Vaticanul despre cazul Colegiului Szekely Miko.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a informat Vaticanul despre cazul Colegiului Szekely Miko din Sfantu Gheorghe, calificand drept grav faptul ca statul roman, utilizand justitia ca unealta, doreste sa nationalizeze din nou un imobil al bisericii, al comunitatii, potrivit Mediafax. Potrivit unui buletin informativ transmis, marti, de UDMR, presedintele Uniunii, Kelemen Hunor, a participat, alaturi de Vincze Lorant, secretar pentru relatii internationale al formatiunii, la Congresul .

Kelemen Hunor: A fost o greseala acceptarea lui Dan Diaconescu la privatizarea Oltchim

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat, vineri, ca, in opinia sa, acceptarea lui Dan Diaconescu la privatizarea combinatului Oltchim a fost o greseala la care acum trebuie sa se gaseasca o solutie,.

Cele mai tari evenimente pentru antreprenori din aceasta toamna

Antreprenorii in cautarea de sfaturi de business sunt asteptati in aceasta toamna la o serie de evenimente special dedicate lor unde vor avea cu siguranta lucruri noi si captivante de invatat. Wall-Street. ro vi le prezinta pe cele mai importante.

FOTO Cele mai greu accesibile manastiri din lume.

Cele mai multe manastiri se gasesc, de obicei, in apropierea unei comunitati de oameni. Cu toate astea, exista cateva, nu multe, care sfideaza regula. Construite pe munte sau pe stanci, acestea sunt locasurile sfinte in care omul se indeparteaza de lume, la propriu. Manastirile de la Meteora, Grecia Cuvantul meteora inseamna, in limba greaca, suspendat in aer, ceea ce descrie perfect manastirile seculare ridicate acolo de sfintii ortodoxiei. Astazi, din cele 24 de manastiri existente in .

FOTO Salonul Auto Paris 2012: Cum arata cele mai NOI si mai PERFORMANTE masini.

In perioada 27 septembrie - 14 octombrie are loc Salonul Auto Paris 2012, care se desfasoara sub motto-ul Viitorul, acum. Producatorii de masini vor sa impresioneze cu modele noi de masini electrice si hibride. Printre cele mai asteptate modele de la Salonul Auto Paris 2012 se numara noul Volkswagen Golf, Audi A3 Sportback si S3 Hot-hatch. Renault si Dacia vor prezenta noile modele Logan si Sandero, iar Ford va prezenta mai multe modele echipate cu motorul EcoBoost de 1 litru, fabricat si la .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )