Libnet.ro
UNICEF

11:00

Dan Voiculescu cere din nou anularea condamnarii la 10 ani de inchisoare din dosarul ICA

Hotnews Hotnews,
 Dan Voiculescu cere din nou anularea condamnarii la 10 ani de inchisoare din dosarul ICA

Omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare in dosarul Privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare, a depus la Curtea de Apel Bucuresti, pe 19 februarie 2016, o contestatie in anulare, in care cere desfiintarea sentintei de inchisoare primita in august 2014, relateaza Adevarul. continuă pe Hotnews

EXCLUSIV Dan Voiculescu cere din nou anularea condamnarii la 10 ani de inchisoare. Solicitarea vine dupa executia judecatoarei Bogdan

Din penitenciarul Rahova, omul de afaceri Dan Voiculescu a depus la Curtea de Apel Bucuresti, pe 19 februarie 2016, o contestatie in anulare, in care cere desfiintarea sentintei de 10 ani de inchisoare primita in dosarul Privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare. Anterior, pe 10 februarie, Mugut Ciuvica facea mai multe dezvaluiri jurnalistice la Antena 3 despre judecatoarea Camelia Bogdan care l-a aruncat dupa gratii pe seful Antenelor.

EXCLUSIV Dan Voiculescu cere din nou anularea condamnarii la 10 ani de inchisoare. Solicitarea vine dupa executia judecatoarei Camelia Bogdan

Din penitencarul Rahova, omul de afaceri Dan Voiculescu a depus la Curtea de Apel Bucuresti, pe 19 februarie 2016, o contestatie in anulare, in care cere desfiintarea sentintei de 10 ani de inchisoare primita in dosarul Privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare. Anterior, pe 10 februarie, Mugut Ciuvica fpcea mai multe dezvaluiri jurnalistice la Antena 3 despre judecatoarea Camelia Bogdan care l-a aruncat dupa gratii de seful Antenelor.

Voiculescu cere din nou anularea condamnarii la inchisoare. Solicitarea vine dupa executia judecatoarei Bogdan

Din penitenciarul Rahova, omul de afaceri Dan Voiculescu a depus la Curtea de Apel Bucuresti, pe 19 februarie 2016, o contestatie in anulare, in care cere desfiintarea sentintei de 10 ani de inchisoare primita in dosarul Privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare. Anterior, pe 10 februarie, Mugur Ciuvica facea mai multe dezvaluiri jurnalistice la Antena 3 despre judecatoarea Camelia Bogdan care l-a aruncat dupa gratii pe seful Antenelor.

Pe Dan Voiculescu nu-l mai cred nici prietenii: O carte de inalta tinuta cere timp

Ilie Serbanescu si Dumitru Miron, doi dintre economistii care au girat cartile scrise de Dan Voiculescu in penitenciar, nu vad cum e posibil ca cineva sa scrie o lucrare stiintifica in decurs de 100 de ore.

Dan Voiculescu spune ca studiaza in puscarie cate doua ore pe zi. Calcul: O carte scrisa in 100 de ore

Dan Voiculescu a publicat pe blog o postare in care infirma informatia potrivit careia ar fi muncit si ar fi scris in acelasi timp. El neaga faptul ca ar fi avut un statut preferential la Rahova.

Madalin Voicu, din nou la DNA

Deputatul Madalin Voicu a fost chemat, din nou, la DNA. Dupa ce a scapat de controlul judiciar pe cautiune in valoare de jumatate de milion de lei, procurorii au decis sa-i puna parlamentarului sechestru pe avere, potrivit Realitatea TV.

Deflatie, din nou, in zona euro

Inflatia anuala din zona euro a revenit in teritoriu negativ, in februarie, conform estimarilor preliminare ale Eurostat, ceea ce amplifica presiunile asupra Bancii Centrale Europene BCE) in vederea relaxarii, din nou, a politicii monetare.

Regizorul Felix Alexa, din nou la Cluj

In aceasta seara se joaca la Teatrul Maghiar de Stat Pelicanul, cea mai noua premiera a uneia dintre cele mai bune trupe de actori din tara. De altfel cap de afis sunt doi actori de top, adevarati rasfatati ai Premiilor Uniter: Imola Kezdi si Bogdan Zsolt. Regizorul Felix Alexa revine astfel la Cluj montand din nou o piesa a celebrului dramaturg nordic August Strindberg.

Traian Basescu loveste din nou in Antena 3. Cum raspunde Mircea Badea

Fostul presedinte Traian Basescu ataca din nou Antena 3. Cum raspunde Mircea Badea?intre timp, oamenii.

Forbes: topul celor mai bogati oameni ai lumii. Bill Gates, din nou pe primul loc

Bill Gates, cofondator al companiei Microsoft, continua sa fie, pentru al treilea an consecutiv, cel mai bogat om din lume, potrivit topului revistei Forbes, difuzat marti, anunta AFP si EFE, mentionand ca numarul miliardarilor a scazut usor in acest an la nivel global. Potrivit Agerpres, Bill Gates, care s-a aflat pe aceasta pozitie de 17 ori in ultimii 22 de ani, este posesorul a 75 de miliarde de dolari, sustine publicatia, care va aparea in versiune tiparita la 21 martie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )