Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Voiculescu spune ca studiaza in puscarie cate doua ore pe zi. Calcul: O carte scrisa in 100 de ore

Adevărul Adevărul,
Dan Voiculescu spune ca studiaza in puscarie cate doua ore pe zi. Calcul: O carte scrisa in 100 de ore

Dan Voiculescu a publicat pe blog o postare in care infirma informatia potrivit careia ar fi muncit si ar fi scris in acelasi timp. El neaga faptul ca ar fi avut un statut preferential la Rahova. continuă pe Adevărul

REVISTA PRESEI. Dan Voiculescu, dublu pontat pentru munca efectuata in inchisoare

In ziarele de vineri citim despre Dan Voiculescu, care ar fi fost dublu pontat, astfel ca a efectuat ore de munca, in paralel cu orele alocate pentru cele 10 lucrari stiintifice scrise in inchisoare, dar si despre secretarii si subsecretarii de stat din Cabinetul Ponta, care si-au pastrat functiile in actualul Guvern.

Cum vrea Dan Voiculescu sa-si reduca pedeapsa din inchisoare

O nota interna realizata de Administratia Nationala a Penitenciarelor mentioneaza, intre alte probleme constatate la Rahova, si situatia detinutului Dan Voiculescu, care a reusit performanta ca, in paralel cu timpul alocat scrierii de carti, sa acumuleze si ore de munca pretinzand ca a prestat diferite activitati. Nota interna a ajuns, potrivit surselor HotNews, si la DNA, care s-a autosesizat pe 12 ianuarie, dupa izbucnirea scandalului scriitorilor din inchisori.

Un Napoleon la Rahova. Dan Voiculescu, pontat de gardieni ca scrie si munceste in acelasi timp

Omul de afaceri Dan Voiculescu ar fi reusit performanta ca, in paralel cu timpul alocat scrierii de carti, sa acumuleze si ore de munca pretinzand ca a prestat diferite activitati. Acest lucru ar fi consemnat intr-o nota interna realizata de Administratia Nationala a Pentenciarelor, care a constatat mai multe nereguli la Penitenciarul Rahova, potrivit Hotnews.

Voiculescu, pe blog: Am lucrat 3 ore pe zi si am studiat 2 ore/ 102 ore de studiu pentru fiecare din cele 10 lucrari stiintifice scrise de Voiculescu

Dan Voiculescu, condamnat in 2014 la 10 ani de inchisoare cu executare, sustine intr-o postare pe blog ca, potrivit programului aprobat de penitenciar, a lucrat 3 ore pe zi si a studiat 2 ore, in afara orelor de munca. Prin urmare, in urma unui calcul simplu al zilelor petrecute in inchisoare de fondatorul Partidului Conservator, de la condamnarea din 8 august 2014 si pana la finalul lui 2015, interval in care acesta a publicat 10 carti, rezulta ca Voiculescu a acordat in medie, 102 ore de studiu fiecarei lucrari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )