Libnet.ro
UNICEF

11:00

Daniel Barbu: Galeriile romane de la Rosia Montana nu vor fi distruse

Antena3 Antena3,
Daniel Barbu: Galeriile romane de la Rosia Montana nu vor fi distruse

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a fost invitatul Alessandrei Stoicescu in cadrul emisiunii QA, unde a comentat subiectul exploatarii de la Rosia Montana. in ceea ce priveste conservarea galeriilor romane. continuă pe Antena3

Societatea Timisoara despre Rosia Montana: Adevarata mina de aur este posibilitatea pe care o avem, dar nu o folosim

Duminica, de la ora 17. 00, timisorenii care nu sunt deacord cu proiectul Rosia Montana vor iesi din nou in strada. Societatea Timisoara, din care fac parte mai multe personalitati ale orasului, si-a manifestat public sustinerea fata de opozantii proiectului.

Avizul de mediu privind Rosia Montana depinde de votul parlamentarilor

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat ca demersurile de aprobare a acordului de mediu privind proiectul Rosia Montana vor continua in functie de votul din Parlament.

Plumb: Daca Parlamentul nu sustine proiectul de la Rosia Montana, acesta va fi blocat

Ministrul Mediului Rovana Plumb a declarat pentru Mediafax ca, in functie de votul din Parlament asupra proiectului de lege care reglementeaza exploatarea de la Rosia Montana, vor continua sau nu demersurile tehnice de aprobare a proiectului minier.

Plumb: Daca Parlamentul nu sustine proiectul de la Rosia Montana, acesta va fi blocat

Ministrul Mediului Rovana Plumb a declarat ca, in functie de votul din Parlament asupra proiectului de lege care reglementeaza exploatarea de la Rosia Montana, vor continua sau nu demersurile tehnice de aprobare a.

Daniel Barbu: Ca membru PNL, votez impotriva proiectului Rosia Montana, dar ca ministru il sustin

Ministrul liberal al Culturii, Daniel Barbu, se alatura pozitiilor contradictorii referitoare la proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana. Aflat vineri la Cluj, ministrul Barbu a declarat ca va vota.

Ministrul Culturii: Ca ministru, voi sustine proiectul Rosia Montana. Ca membru PNL, voi vota impotriva, pentru ca asta e decizia partidului

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a fost prezent vineri dimineata la Cluj, pentru o inspectie la institutiile de cultura din oras. El a declarat ca va vota impotriva proiectului Rosia Montana pentru ca aceasta este decizia partidului, dar ca sustine proiectul in calitate de ministru. La iesirea din Prefectura, Barbu a fost asteptat de activistii Rosia Montana, care i-au cerut demisia.

Ministrul Culturii, atacat cu rosii la Cluj: Protestatarii i-au cerut demisia pentru ca sustine proiectul Rosia Montana

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a fost atacat cu rosii de un grup de protestatari din Cluj, care se opun proiectului minier de la Rosia Montana. Manifestantii l-au asteptat pe ministru in fata Prefecturii Cluj,.

Ministrul Culturii, atacat cu rosii la Cluj: Protestatarii i-au cerut demisia pentru ca sustine proiectul Rosia Montana (VIDEO)

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a fost atacat cu rosii de un grup de protestatari din Cluj, care se opun proiectului minier de la Rosia Montana. Manifestantii l-au asteptat pe ministru in fata Prefecturii Cluj,.

Atac cu rosii la Rosia Montana. Ministrul Culturii, asaltat de protestatari

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a fost atacat cu rosii, vineri, in fata prefecturii din Cluj. Cei care l-au atacat pe ministru sunt protestatari care se opun proiectului de la Rosia.

VIDEO Ministrul Culturii, Daniel Barbu, asteptat la Prefectura Cluj de protestatari care au aruncat cu rosii spre el, fara a-l nimeri insa

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a fost asteptat, vineri, in fata Prefecturii Cluj, de un grup de protestatari care se opun proiectului minier de la Rosia Montana, acestia aruncand cu rosii spre el si strigand Demisia, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )