Libnet.ro
UNICEF

09:15

Daniel Dragomir indica numele unui judecator care ar face parte din reteaua condusa de generalul SRI Dumitru Dumbrava

România Liberă România Liberă,
Daniel Dragomir indica numele unui judecator care ar face parte din reteaua condusa de generalul SRI Dumitru Dumbrava

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a dezvaluit, miercuri, un prim nume de judecator care ar face parte din reteaua coordonata de generalul SRI Dumitru Dumbrava. continuă pe România Liberă

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, noi dezvaluiri: Ce legaturi ar exista intre generalul Dumbrava si judecatori sau procurorul care il ancheteaza pe Dragnea (VIDEO)

Daniel Dragomir face noi dezvaluiri bomba! Fostul ofiter SRI a postat pe contul sau de socializare un video si mai mult fotografii ce ar demonstra legaturile pe care le avea seful SRI, Dumitru Dumbrava, cu.

Daniel Dragomir:Ce relatie este intre generalul SRI Dumitru Dumbrava si Laura Lancranjan?

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir se intreaba, pe blogul perrsonal https://dragomirdaniel. ro/%E2%80%8Bmitica-la-brutarie/ , ce tip de relatie este intre generalul SRI, Dumitru Dumbrava si noua vedeta a DNA, Laura Lancranjan, cea care a intocmit ultimul dosar penal al liderului PSD, Liviu Dragnea.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, noi dezvaluiri bomba

Daniel Dragomir a facut noi declaratii cu privire la campul tactic, din vremea Binomului. Fostul colonel SRI a postat miercuri pe blogul personal indicand al doilea om important din.

Daniel Dragomir: Mafiotii statului paralel

Fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir, incearca, pe contul personal de Facenook, sa gaseasca o definitie proprie a celebrului, deja, stat paralel.

Vladimir Putin, Recep Tayyip Erdogan si Hasan Rohani au convenit organizarea unui congres care sa reuneasca regimul si opozitia siriana

Presedintii rus, turc si iranian au convenit miercuri, la capatul unui summit consacrat crizei siriene, sa organizeze un Congres, in Rusia, care sa reuneasca regimul si opozitia, a anuntat Vladimir Putin, citat de AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )