Libnet.ro
UNICEF

07:15

Darius Valcov, trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Darius Valcov, trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta

Darius Valcov, aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, care il acuza de trafic de influenta, spalare de bani si operatiuni financiare sau acte de comert incompatibile cu functiile ocupa de acesta, de primar, senator si. continuă pe Wall-Street Ro

Darius Valcov, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost trimis in judecata de procurorii DNA, in dosarul in care este acuzat de savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov, adus la DNA pentru audieri

Fostul ministru Darius Valcov a fost adus luni la DNA pentru audieri, la cererea procurorilor, scrie stiripesurse. ro. Valcov se afla in arestul preventiv al politiei Capitalei pentru fapte de coruptie, printre.

Darius Valcov, trimis in judecata (VIDEO)

Fostul ministru Darius Valcov a fost trimis in judecata, dupa ce dosrul in care este cercetat pentru fapte de coruptie, printre care trafic de influenta si luare de mita, a fost inaintat miercuri de DNA pentru.

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, trimis in judecata

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, in dosarul in care este acuzat de savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, trimis in judecata, in dosarul TABLOURILOR

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, in dosarul in care este acuzat de savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

Fostul ministru Darius Valcov, trimis in judecata

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a fost trimis in judecata de procurorii DNA. Valcov este acuzat ca a primit doua milioane de euro mita de la un afacerist, pentru ca acesta sa primeasca.

Darius Valcov a picat testul poligraf (rechizitoriu)

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost supus testului poligraf in timpul anchetei DNA, insa el a picat testul atunci cand a negat ca ar fi primit mita de la omul de afaceri Theodor Berna, scrie Agerpres. In rechizitoriul prin care Darius Valcov a fost trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta se arata ca acesta a solicitat anchetatorilor sa fie examinat cu tehnica poligraf.

Razbunarea lui Omar Hayssam: Mohamad Yassin, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii anticoruptie i-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Yassin Mohamad pentru trafic de influenta si pe Tahli Fadel, pentru complicitate la savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

Vasile Blaga, denuntat de Darius Valcov la DNA (rechizitoriu)/ Blaga: Nu am intervenit niciodata in favoarea vreunei firme participante la licitatii in Romania

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov le-a declarat procurorilor DNA ca Vasile Blaga, co-presedinte PNL, a facut interventii pentru ca firma Tehnologica Radion, administrata de Theodor Berna, sa castige contracte de reabilitare a retelelor de apa si canalizare din judetul Olt. Detalii despre acest caz apar in rechizitoriul intocmit de procurorii DNA, prin care Darius Valcov a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, scrie Agerpres. Blaga a reactionat, joi, printr-un comunicat, afirmand ca nu a intervenit niciodata in favoarea vreunei firme participante la licitatii in Romania, nici din pozitia de lider al PDL, nici din cea de membru al Guvernului.

Darius Valcov a fost trimis in judecata

Fostul ministru de Finante Darius Valcov, aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta in perioada in care era primar al municipiului Slatina.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )