Libnet.ro
UNICEF

05:45

Decesul lui Kobe Bryant: Cercetarile la locul accidentului reprezinta un cosmar logistic

Hotnews Hotnews,
 Decesul lui Kobe Bryant: Cercetarile la locul accidentului reprezinta un cosmar logistic

Autoritatile locale si federale investigheaza prabusirea elicopterului in care si-au pierdut viata noua persoane, intre care si fostul baschetbalist Kobe Bryant, informeaza cnn. com. continuă pe Hotnews

Simona Halep despre decesul lui Kobe Bryant: M-a afectat mult vestea. Este o mare pierdere pentru sport

Simona Halep a declarat, luni dimineata, ca decesul lui Kobe Bryant reprezinta o mare pierdere pentru lumea sportului, subliniind ca gandurile sale se indreapta spre familia fostului baschetbalist.

Donald Trump, presedintele SUA, prima reactie la decesul lui Kobe Bryant: Este o veste groaznica

Donald Trump, presedintele SUA, a avut o prima reactie la decesul lui Kobe Bryant, uriasul baschetbalist american in varsta de 41 de ani, care a castigat cinci titluri NBA cu Los Angeles.

Ghita Muresan, dupa decesul tragic al lui Kobe Bryant: Este o zi extrem de trista pentru familia lui si pentru familia NBA

Ghita Muresan a declarat, duminica seara, pentru News. ro, dupa aflarea vestii despre decesul tragic al lui Kobe Bryant, ca este o zi tare trista pentru familia lui Kobe si pentru familia NBA. A fost prea tanar ca sa se duca, mai ales asa. A fost un om iubit, nu doar pentru baschet, ci mai ales pentru ca a schimbat multe vieti, a convins multi copii sa vina la baschet.

Decesul lui Kobe Bryant: Noua persoane se aflau in elicopterul prabusit la Calabasas

Alex Villanueva, seriful din Los Angeles, a anuntat ca in elicopterul prabusit la Calabasas, in care si-au pierdut viata fostul baschetbalist Kobe Bryant si fiica lui, se aflau pilotul si inca opt persoane, informeaza CNN.

Kobe Bryant a murit, intr-un accident de elicopter! Fiica sa de 13 ani si-a pierdut si ea viata Black Mamba castigase 5 titluri NBA cu LA Lakers

UPDATE 2 Donald Trump, presedintele SUA, a avut o prima reactie la decesul lui Kobe Bryant, uriasul baschetbalist american in varsta de 41 de ani, care a castigat cinci titluri NBA cu Los Angeles.

Kobe Bryant, ultimul mesaj postat pe Twitter: Ce a scris cu doar cateva ore inainte de decesul sau

O legenda a celor de la Los Angeles Lakers, Kobe Bryant era si un tip plin de bun simt. Si avea un respect deosebit pentru LeBron James, care, in opinia multora, poate deveni cel mai bun jucator din istoria NBA.

BREAKING NEWS Legendarul baschetbalist Kobe Bryant a murit intr-un accident de elicopter

Vestea sfarsitului de saptamana vine din SUA, acolo unde presa anunta decesul legendarului baschetbalist Kobe Bryant, intr-un accident de elicopter. Informatia a fost relatata initial de site-ul TMZ, apoi preluata de CNN, AS, Marca sau Gazzetta dello Sport. Bryant, unul dintre cei mai buni jucatori din istoria NBA, avea doar 41 de ani. -----UPDATE Autoritatile au confirmat oficial moartea lui Kobe Bryant UPDATE Gianna, fata de 13 ani a lui Kobe Bryant, a murit in accidentul de elicopter alaturi de tatal ei.

Ce a spus fostul pilot al lui Kobe Bryant despre starea elicopterului si posibila cauza a accidentului

Kurt Deetz, fost pilot al companiei Island Express Helicopters, a declarat ca elicopterul cu care a calatorit fostul jucator al echipei Los Angeles Lakers, Kobe Bryant, era in stare buna si avea un lung istoric de securitate, informeaza agentia spaniola EFE.

Ce spun martorii accidentului aviatic in care a murit Kobe Bryant - Nimeni n-ar fi putut supravietui

Presa din SUA a aflat detalii cu privire la accidentul aviatic in care a fost implicat Kobe Bryant, din partea martorilor. Din precizarile jurnalistilor, mai multi oameni au vazut impactul; cativa dintre ei au fost intervievati.

Disparitia unei legende - Reactiile presei internationale dupa moartea lui Kobe Bryant

Moartea unui simbol, disparitia unei legende sunt cateva dintre titlurile presei mondiale, aflata in stare de soc dupa decesul fostului baschetbalist american Kobe Bryant, unul dintre cei mai mari jucatori din istoria NBA, relateaza AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )