Libnet.ro
UNICEF

20:15

Dedicatie pentru Simona Halep: China Girl

Online Sport Online Sport,
Dedicatie pentru Simona Halep: China Girl

In 2014 ne-a venit in cap vazand-o pe Simona Halep cu poze si articole pe site-ul turneului din Beijing melodia lui David Bowie, China Girl. Pentru ca nu am facut-o atunci, ii dedicam acum Simonei Halep acest cantec, pentru ca de data aceasta credem ca poate castiga turneul de la Shenzhen. Ii dorim sa le faca adversarelor sale din Chinaexactgestul celebru din clip si, de ce nu, sa il repete cat mai des pe toata durata lui 2015 cu cele mai importante adversare si la cele mai importante momente. Si, bineinteles, noi alaturi de ea. La Multi Ani tuturor! . continuă pe Online Sport

Simona Halep a plecat in China cu ganduri mari pentru 2015

Jucatoarea Simona Halep a luat, luni, drumul Chinei unde la inceputul anului 2015 va debuta in primul turneu al sezonului, la Shenzen, unde face figura de principala favorita.

Simona Halep a plecat in China, pentru turneul de la Shenzen. Face Revelionul cu patru tenismene romance

Jucatoarea Simona Halep, numarul 3 WTA, a declarat, luni, la plecarea inChina, unde in perioada 4-10 ianuarie va participa la turneul de la Shenzhen, ca isi doreste ca noul an sa fie la fel ca2014sau chiar mai bun.

Simona Halep, inainte de plecarea in China: M-am antrenat din greu, ma simt pregatita

Simona Halep, numarul 3 in clasamentul WTA, a declarat, in cursul zilei de luni, la plecarea in China, unde in perioada 4-10 ianuarie va participa la turneul de la Shenzhen, ca s-a antrenat din greu si ca se simte pregatita.

Simona Halep, despre Victor Ionita, noul ei antrenor: Ma simt bine cu el, dar nu-l cunosc indeajuns ca sa imi dau cu parerea

Simona Halep a plecat, luni, in China, acolo unde va participa la turneul de la Shenzen 4-10 ianuarie 2015). Numarul trei in clasamentul WTA, Halep a vorbit si despre relatia cu Victor Ionita, noul sau antrenor. Ma simt bine cu el, dar nu-l cunosc indeajuns sa ca imi dau cu parerea. Sper sa colaboram bine.

Simona Halep: Sper ca noul an sa fie la fel ca 2014 sau chiar mai bun

Jucatoarea Simona Halep, numarul 3 WTA, a declarat, luni, la plecarea in China, unde in perioada 4-10 ianuarie va participa la turneul de la Shenzhen, ca isi doreste ca noul an sa fie la fel ca 2014 sau.

Site-ul WTA: Simona Halep ar putea fi principala adversara a Serenei Williams in 2015

Site-ul WTA a publicat, miercuri, un material despre Simona Halep, sportiva care ar putea fi in 2015 principala adversara a Serenei Williams. Numarul unu mondial a avut rezultate incredibile impotriva adversarelor de top, insa a fost invinsa fara drept de apel de Simona la Turneul Campioanelor 6-0, 6-2), se precizeaza pe site-ul oficial al Women's Tennis Association.

Simona Halep, primele impresii despre colaborarea cu noul antrenor

Simona Halep a implinit o luna de zile alaturi de noul antrenor, cvasianonimul Victor Ionita. Ea a tras primele concluzii despre aceasta colaborare.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )