Libnet.ro
UNICEF

15:01

Ce au descoperit medicii care l-au consultat pe Gheorghe Dinca: Primele date de la INML

B1 B1,
Ce au descoperit medicii care l-au consultat pe Gheorghe Dinca: Primele date de la INML

Gheorghe Dinca a fost transportat, joi, dimineata, la Institutul National de Medicina Legala pentru a fi supus unei expertize in contextul in care a sustinut ca ar avea niste coaste rupte dupa ce ar fi fost. continuă pe B1

Fiica lui Gheorghe Dinca, primele declaratii halucinante: Autoritatile nu ne-au lasat

Anchetatorii nu ne-au lasat n. r. pe ea si pe mama ei, Elena) sa intram in curte. Nu ne-au lasat sa hranim animalele de acolo, care, practic, mor de foame. Ei nu le.

Adevarul: Un om de afaceri din Arad spune ca doi italieni sunt dispusi sa depuna marturie ca fiica lui Gheorghe Dinca le-a propus sa le faca rost de fete

Un aradean, fost angajat si partener de afaceri al italianului cu care fiica lui Gheorghe Dinca a avut o relatie de concubinaj si afaceri, sustine ca o stie bine pe femeie, care le-a spus partenerilor sai de afaceri italieni ca, daca vor, le poate face rost de fete, scrie Adevarul.

Gheorghe Dinca va ramane internat o saptamana. Ce au descoperit medicii cand l-au controlat pe suspectul din Caracal

Criminalul din Caracal care a devenit din nou suspect principal, din cauza probelor lipsa pentru incriminarea finala, va ramane internat in spital o saptamana. Ancheta bate pasul pe loc. Gheorghe Dinca ramane internat in spital o saptamana Gheorghe Dinca, subiectul principal al ultimei saptamani, ramane internat in spital timp de o saptamana. Acest lucru blocheaza .

Rasturnare de situatie in cazul lui Gheorghe Dinca. Dovada care rastoarna intreaga poveste. Medicii pot confirma asta

Ies la iveala noi detalii despe criminalul din Caracal. Potrivit unor documente prezentate in presa locala, Gheorghe Dinca a fost internat de mai multe ori la psihiatrie. in urma investigatiilor.

CAZUL CARACAL Primele declaratii ale FIICEI lui Gheorghe Dinca

Fiica lui Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal, a facut, joi, primele declaratii in acest caz. Daniela Dinca Balan, despre care s-a spus ca plasa fete unor oameni bogati, ca vineri va face precizari.

Marturia cutremuratoare a criminalului Gheorghe Dinca, despre Luiza fata disparuta in luna aprilie. A violat-o timp de 3 luni, iar apoi a ucis-o

Inainte de Alexandra Macesanu, o alta tanara pe nume Luiza Melencu i-a cazut victima criminalului Gheorghe Dinca. in urma audierilor care au avut loc, anchetatorii au descoperit ce s-a intamplat cu tanara disparuta in urma cu aproape patru luni. Luiza Melencu, o alta victima a criminalului din Caracal pe 14 aprilie 2019 este data in .

Ea este fiica lui Gheorghe Dinca. Daniela a promis dezvaluiri tulburatoare despre crimele de la Caracal

Daniela Dinca, fiica barbatului din Caracal acuzat de disparitia Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu, a facut primele declaratii despre acest caz care a cutremurat o tara intreaga. Fiica lui Gheorghe Dinca promite ca vor avea loc, in scurt timp, o serie de dezvaluiri pe seama acestui subiect. Familia lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri despre cazul .

Rasturnare de situatie in cazul lui Gheorghe Dinca. Dovada care da peste cap intreaga poveste. Medicii pot confirma asta

Ies la iveala noi detalii despe criminalul din Caracal. Potrivit unor documente prezentate in presa locala, Gheorghe Dinca a fost internat de mai multe ori la psihiatrie. in urma investigatiilor.

Gheorghe Dinca, marturie-soc la INML: Politistii l-au batut trei ore. Pe corp nu avea semne de violenta

Criminalul din Caracal a fost expertizat la INML, la cererea lui, de medicii legisti. Gheorghe Dinca le-a spus ca a fost batut timp de trei ore. A reclamat ca il doare tot corpul ca urmare a bataii despre.

Gheorghe Dinca avea o pensie de 659 de lei si o avere impresionanta. Cati bani a luat pe unul dintre terenurile vandute

Toata Romania a vazut conditiile in care Gheorghe Dinca locuia. Cu toate astea, se pare ca ar beneficia de o pensie care i-ar putea aduce alt confort. Despre ce suma este vorba? Ce pensie are Gheorghe Dinca? in ciuda conditiilor grele de trai pe care le afisa, barbatul a muncit pe tot parcursul tineretii sale, .

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )