Libnet.ro
UNICEF

10:15

Despre cei mai mari duhovnici ai Romaniei, la Panorama

Antena3 Antena3,
Despre cei mai mari duhovnici ai Romaniei, la Panorama

Cine sunt cei mai mari duhovnici ai Romaniei, minunile, invataturile si indemnurile lor. Ce face fiul filosofului Constantin Noica si de ce se strang mii de oameni in jurul lui, afla sambata seara, la. continuă pe Antena3

Strandul Tineretului se deschide sambata si va avea cele mai mari preturi din judet

Salajenii vor avea la dispozitie, incepand din acest weekend, inca in strand in care sa se racoreasca in zilele toride de vara. Este vorba despre Strandul Tineretului din Zalau, care va fi, de sambata, cel mai scump strand din Salaj.

Justin Bieber este cerut in concert, in Romania si Slovenia, pe una dintre cele mai mari retele sociale din lume

Justin Bieber a ajuns sa fie cel mai cerut cantaret care sa concerteze in Romania si Slovenia in urmatoarea perioada. Oamenii de pe a treia cea mai mare retea sociala din lume s-au mobilizat si au dus subiectul in top.

VIDEO Cei mai buni baieti rai din cinematografia romaneasca

Actorul James Gandolfini a incetat din viata, dar mostenirea sa ramane. Tony Soprano, un cap de familie, dar si un cap al mafiei americane, este considerat unul dintre cele mai bune personaje negative din istoria televiziunii americane, alaturi de alti ticalosi celebri, precum J. Ewing din Dallas si Newman din Seinfeld. insa si cinematografia romaneasca are baietii ei rai.

Topul judetelor cu cei mai multi elevi navetisti. 170.000 de elevi fac naveta la scoala in toata tara. Vezi preturile abonamentelor practicate de catre transportatori

Ministerul Educatiei Nationale a publicat datele privind tarifele operate de firmele care asigura transportul elevilor navetisti, kilometrii parcursi, numarul de elevi-beneficiari, centralizate la nivelul lunii martie 2013. Numarul cel mai mare de elevi navetisti a fost inregistrat in judetul Prahova, urmat de Suceava si Neamt. In acelasi timp, la naveta pe o distanta de 3 kilometri, tarifele abonamentelor scolare variaza intre 15 lei si 166 de lei lunar, in functie de transportator. Vezi numarul de abonamente scolare pe fiecare judet in parte, descarca lista tarifelor maxime si minime pe kilometru practicate de operatorii de transport rutier.

Unul dintre cei mai cunoscuti manageri din lume vine la Chisinau, dupa ce a fost pus sub acuzare pentru frauda

Directorul general al companiei France Telecom-Orange, Stephane Richard vine joi 20 iunie, intr-o vizita oficiala in Republica Moldova. Compania condusa de el controleaza cel mai mare operator de telefonie mobila din tara noastra.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )