Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO Cei mai buni baieti rai din cinematografia romaneasca

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cei mai buni baieti rai din cinematografia romaneasca

Actorul James Gandolfini a incetat din viata, dar mostenirea sa ramane. Tony Soprano, un cap de familie, dar si un cap al mafiei americane, este considerat unul dintre cele mai bune personaje negative din istoria televiziunii americane, alaturi de alti ticalosi celebri, precum J. Ewing din Dallas si Newman din Seinfeld. insa si cinematografia romaneasca are baietii ei rai. continuă pe Adevărul

Cei mai bine clasati romani in tenis: Victor Hanescu a urcat pe 47 in ATP, iar Sorana Cirstea s-a clasat pe 22 in WTA

Tenismanul Victor Hanescu a urcat doua locuri in clasamentul ATP, de pe 49 pe 47, cu 895 puncte, iar Sorana Cirstea s-a pozitionat pe 22 in WTA, devenind cei mai bine clasati romani din tenis. Hanescu este.

VIDEO Cele mai jenante momente din istoria concursurilor de frumusete

Concursurile de frumusete sunt evenimente tensionate pentru toti cei implicati. Participantele sunt judecate din toate punctele de vedere, de la aspectul exterior si personalitate la abilitatea de a discuta despre orice situatii obisnuite de viata ori pacea din Orientul Mijlociu). Toate acestea, in fata a sute de mii sau milioane de oameni, scrie CNN.

Unul dintre cei mai cautati presupusi CRIMINALI NAZISTI de razboi va fi judecat in Ungaria.

Parchetul din Budapesta a anuntat marti ca a depus actul de inculpare la un tribunal din capitala ungara, in cadrul anchetei penale lansate impotriva presupusului criminal nazist de razboi Laszlo Csatari, relateaza Mediafax. Tribunalul dispune de un termen de maximum de 90 de zile pentru a incepe procesul, a declarat o purtatoare de cuvant a Parchetului pentru AFP. Laszlo Csatari, in varsta de 98 de ani, figureaza pe o lista cu cei mai cautati presupusi criminali .

in viitor, cei mai multi angajati vor lucra de acasa, iar comunicarea cu sefii se va face direct, fara intermediari

In zece ani, cei mai multi dintre noi nu vom mai fi obligati sa mergem zilnic la serviciu, iar comunicarea se va face direct intre sefi si subalterni, fara interpusi sau departamente intermediare, apreciaza intr-un articol David Lange, partener in cadrul companiei de leadership strategic Pivot.

S-a stins unul din cei mai iubiti duhovnici ai romanilor. Parintele Iustin, de la Petru Voda, a murit dupa olunga suferinta

Dupa cele doua operatii suferite la Cluj, parintele arhimandtrit Iustin Parvu a fost adus la manastirea din Neamt unde credinciosii s-au rugat zi si noapte pentru sanatatea sa. La 94 de ani, slabit de o boala chinuitoare, unul din cei mai iubiti duhovnici ai romanilor a trecut la cele vesnice.

VIDEO James Gandolfini, interpretul mafiotului Tony Soprano, era considerat un Mozart al actoriei

James J. Gandolfini jr, actorul care l-a interpretat pe celebrul mafiot Tony Soprano, a fost unul dintre cei mai apreciati baieti rai de la Hollywood.

VIDEO Grand Prix-ul Romaniei, la final. Jamie McCanney a devenit campion mondial la Buzau

Elita mondiala a pilotilor enduro s-a adunat la Buzau, in acest weekend, la cea de-a V-a etapa a Campionatului Mondial de Enduro. Amatorii sporturilor cu motor au avut privilegiul de a-i vedea evoluand la Buzau pe cei mai buni rideri din lume.

Topul judetelor cu cei mai multi elevi navetisti. 170.000 de elevi fac naveta la scoala in toata tara. Vezi preturile abonamentelor practicate de catre transportatori

Ministerul Educatiei Nationale a publicat datele privind tarifele operate de firmele care asigura transportul elevilor navetisti, kilometrii parcursi, numarul de elevi-beneficiari, centralizate la nivelul lunii martie 2013. Numarul cel mai mare de elevi navetisti a fost inregistrat in judetul Prahova, urmat de Suceava si Neamt. In acelasi timp, la naveta pe o distanta de 3 kilometri, tarifele abonamentelor scolare variaza intre 15 lei si 166 de lei lunar, in functie de transportator. Vezi numarul de abonamente scolare pe fiecare judet in parte, descarca lista tarifelor maxime si minime pe kilometru practicate de operatorii de transport rutier.

Unul dintre cei mai cunoscuti manageri din lume vine la Chisinau, dupa ce a fost pus sub acuzare pentru frauda

Directorul general al companiei France Telecom-Orange, Stephane Richard vine joi 20 iunie, intr-o vizita oficiala in Republica Moldova. Compania condusa de el controleaza cel mai mare operator de telefonie mobila din tara noastra.

Cei mai multi hoti de buzunare de la Oslo sunt romani: Ministrul Justitiei vine in Romania pentru a discuta aceasta situatie

Potrivit unor date oficiale, sapte din zece persoane arestate pentru furturi din buzuar la Oslo, incepand din 2012 si pana in prezent, sunt romani, relateaza The Norway Post. Se pare ca, din cele 171 de.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )