Libnet.ro
UNICEF

11:45

Dezbaterea paralela. Ce ar fi vrut Dancila sa il intrebe pe Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Dezbaterea paralela. Ce ar fi vrut Dancila sa il intrebe pe Klaus Iohannis

Candidatul PSD la prezidentiale si-a organizat marti seara o proprie dezbatere cu jurnalistii dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca organizeaza si el una, o ora mai tarziu, la BCU. in deschiderea evenimentului, liderul PSD l-a acuzat din nou pe seful statului ca fuge de o confruntare cu aceasta si i-a adresat, la distanta, o serie de intrebari. continuă pe Adevărul

RARES BOGDAN: Dancila se face de ras daca vine la dezbaterea de marti a lui Klaus Iohannis

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat, la RFI, ca dezbaterea de marti a presedintelui Klaus Iohannis va incepe la ora 19 sau 20 si va fi organizata dupa model american, iar intre sase si noua invitati vor putea pune intrebari, probabil intre doua si patru intrebari de persoana.

Controversa in presa legat de dezbaterea organizata de echipa lui Klaus Iohannis

Dezbaterea organizata marti seara, la Bucuresti, de echipa de campanie a lui Klaus Iohannis a ridicat semne de intrebare in media, dupa ce mai multe nume de jurnalisti au fost incluse pe lista celor agreati sa adreseze intrebari si pe lista celor invitati sa sa participe tacit la discutie.

UPDATE Noi detalii despre dezbaterea de marti a presedintelui Klaus Iohannis (surse)

La dezbaterea de marti anuntata de Klaus Iohannis, care va incepe la ora 19. 00, doar noua persoane, din randul politologilor, jurnalistilor si formatorilor de opinie, ii vor adresa intrebari sefului statului.

KLAUS IOHANNIS: Sunt etnic german, dar sunt cetatean roman 100%

ACTUALIZARE - Actualul presedinte declara ca PSD reprezinta un sistem anti-democratic si ca de aceea refuza sa discute cu contracandidatul Viorica Dancila. ---- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis aduce in discutie acuzatiile xenofobe ale PSD. --- *ACTUALIZARE - intrebat daca l-ar mai numi pe Dacian Ciolos premier, actualul presedinte declara ca atunci i s-a parut o solutie si ca acum solutia i s-a parut a fi Ludovic Orban. Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

Viorica Dancila, atac la Klaus Iohannis: Eu nu am aroganta de a crede ca voi fi un Presedinte ideal

Viorica Dancila, fostul premier si candidatul PSD la alegerile prezidentiale, lanseaza un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis, despre care spune ca nu a facut nimic in cei cinci ani de mandat. Am avut.

Cristian Tudor Popescu desfiinteaza dezbaterea organizata de Klaus Iohannis: Arata ca o receptie exclusivista

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a anuntat ca nu va participa la dezbaterea organizata de catre presedintele Klaus Iohannis deoarece invitatiile adresate jurnalistilor nu au fost pe numele institutiei, ci au.

Rares Bogdan anunt despre dezbaterea lui Klaus Iohannis: Va fi dupa modelul american. Audienta estimata va depasi sapte milioane de cetateni

Eurodeputatul PNL Rares Bogdan a precizat pentru RFI Romania ca dezbaterea de marti a presedintelui Klaus Iohannis va incepe la ora 19 sau 20, va fi organizata dupa model american, iar audienta estimata va.

Cristian Tudor Popescu, contre cu Moise Guran pe tema dezbaterii lui Klaus Iohannis: Cum sa va instruiasca? Dumneavoastra intrebati si presedintele raspunde. Asta e ceva nou!

Dezbaterea electorala anuntata de presedintele Klaus Iohannis a creat rumoare in randul jurnalistilor. Daca gazetarul Cristian Tudor Popescu a anuntat inca de ieri ca, desi a fost invitat la dezbatere, nu va.

REZULTATE ALEGERI 2019 EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rezultate BEC. Iohannis sau Dancila? Dezbatere Klaus Iohannis LIVE marti, ora 19.00

Turul doi la alegeri prezidentiale 2019 va avea loc duminica, 24 noiembrie. Marti, 19 noiembrie, de la ora 19. 00, Scoala.

Mircea Badea, observatie exploziva dupa dezbaterea paralela Dancila Iohannis

Mircea Badea face o observatiepertinenta, pe Facebook, in seara in care presedintele Klaus Iohannis si fostul premier Viorica Dancila se intrec in dezbateri electorale cu jurnalistii. Impresia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )