Libnet.ro
UNICEF

07:45

DigiSport: Tara europeana care tine sub control pandemia de COVID-19: Putem sa iesim afara, oamenii sunt mai responsabili

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Tara europeana care tine sub control pandemia de COVID-19: Putem sa iesim afara, oamenii sunt mai responsabili

Slovacia a raportat pana pe 30 aprilie numai 1. 396 de cazuri de COVID-19, iar fundasul Bogdan Mitrea 32 de ani), legitimat la Spartak Trnava, a explicat cum au reusit tarile din Europa Centrala sa tina sub control pandemia. continuă pe Hotnews

Prima tara europeana care vrea sa testeze toti locuitorii: cum va functiona planul maret

Intr-o perioada in care testarea in masa este cel mai bun mod de a aprecia gravitatea situatiei dintr-un teritoriu, o tara europeana a decis diagnosticarea fiecarui locuitor. in contextul.

Chirurgul Mircea Beuran, trimis in judecata, sub control judiciar, in dosarul de luare de mita

ChirurgulMircea Beuran a fost trimis in judecata, sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat ca a primit 10. 000 de euro mita chiar in incinta spitalului Floreasca, anunta, miercuri, procurorii Di.

Cum tine Coreea de Sud coronavirusul sub control: cu ajutorul tehnologiei

Zece minute. Atat ii ia Coreei de sud sa urmareasca istoricul traseului unui pacient cu coronavirus, folosind un nou sistem care analizeaza tranzactiile cu cardul si locatia telefonului, scrie The Straits Times.

DigiSport: Afirmatiile controversate care au enervat o tara intreaga: Am avut coronavirus si a fost mai usor decat cu gripa!

Peste 3 milioane de oameni s-au infectat cu noul coronavirus de la izbucnirea pandemiei, iar peste 210. 000 au murit, pana pe 28 aprilie. in ciuda acestor date globale, exista persoane cunoscute care sustin ca gripa este la fel de periculoasa precum COVID-19.

Sorina Pintea, trimisa in judecata de DNA in dosarul de luare de mita Fostul ministru al Sanatatii se afla sub control judiciar

Fostul ministru al Sanatatii a fost trimisa in judecata joi de catre procurorii DNA, in dosarul in care este acuzata ca ar fi primit mita 10. 000 de euro si 120. 000 de lei in perioada in care a fost manager al Spitalului de Urgenta din Baia Mare.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )