Libnet.ro
UNICEF

08:45

Da, din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: Este vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

B1 B1,
Da, din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: Este vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Dezaluiri emotionante in showbiz! Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit, in adolescenta, si de hepatita A. continuă pe B1

Antena 1 a facut anuntul. Cand incepe noua emisiune de gatit Gazda Perfecta si cine o va prezenta

Reprezentantii postului Antena 1 au anuntat ca pe micile ecrane va debuta o noua emisiune de gatit numita Gazda Perfecta. Despre ce este vorba si cine o va prezenta? Cand incepe noua emisiune de gatit Gazda Perfecta de la Antena 1 Antena 1 vine din aceasta vara cu o noua emisiune de gatit, Gazda Perfecta.

Meghan Markle va naste inca un mostenitor al Casei Regale Britanice, anul viitor. Cine a facut anuntul

Veste spactaculoasa pentru fanii cuplului ducilor de Sessex! Meghan Markle si Printul Harry vor mai face un copil anul viitor. Cine a oferit informatia? Meghan Markle va mai aduce pe lume inca un mostenitor al Casei Regale, anul viitor Expertii au prezis ca anul viitor, pe vremea aceasta, Meghan Markle isi va tine in brate .

RUGACIUNI pentru indragita Teo Trandafir! Din pacate, E ADEVARAT!

Indragita Teo Trandafir este recunscuta pentru sfaturile despre viata pecare le ofera. De curand, indragita prezentatoare TV a scris, peFacebook, care sunt cele mai de pret lucruri care conteaza in.

Anunt BOMBA facut de PAVEL BARTOS: Din pacate, acum totul se CONFIRMA...

Pavel Bartos a marturisit ca a ramas fara tata la doar 16 ani. Undeva, candva, din partea tatalui, strabunicul meu a fost ungur. Bunicul meu s-a casatorit cu o romanca. Tatal meu, care era jumatate ungur, ju.

Dupa 9 ani de casnicie, Razvan Fodor si sotia sa au facut anuntul: Nu stiu...E TURBATA

Formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, iar dupa noua ani de casnicie se iubesc ca la inceput. Razvan Fodor a anuntat pe Facebook ca sotia sa Irina este inca turbata dupa el.

Previziune APOCALIPTICA! Clarvazatoarea Romaniei a facut anuntul SOCANT! Vine MARELE POTOP!

Celebra prezicatoare Maria Ghiorghiu a facut un nou anunt cutremurator pe blogul personal! Aceasta a prevazut inundatii devastatoare si alte fenomene extreme.

Drama in teatrul romanesc: Din pacate este vorba de Tora Vasilescu... Fanii sunt in lacrimi

Sunt deja cativa ani buni de cand actrita Tora Vasilescu s-a retras din viata publica, preferand sa duca o viata linistita in casa ei din Buftea. O alegere cu atat mai potrivita cu cat aceasta a avut o.

VIDEO Lucrarile la autostrada Moldovei avanseaza vizibil. Din pacate, statul nu se achita cum trebuie de obligatii

Asociatia Pro Infrastructura a prezentat din nou imagini filmate din drona cu santierul in lucru din municipiul Bacau, acolo unde se construieste soseaua de ocolire a orasului care are profil de autostrada.

Un sofer a prezentat un permis de conducere emis de Republica Socialista Romania, din 1971. Ce au facut politistii de la rutiera

Caz incredibil! Un sofer a a prezentat politistilor de rutiera un permis din 1971, emis de catre Republic Socialista Romania. Ce le-a spus oamenilor legii este de-a dreptul socant. Un sofer a prezentat un carnet de conducere din 1971, emis de Republica Socialista Un barbat in varsta de 68 de ani le-a prezentat, in cadrul .

PENSII 2019. Impozitarea cu 90% a sumelor ce depasesc 10.000 de lei din pensia lunara . Anutul facut de Liviu Pop

Un proiect de lege depus de senatorul PSD Liviu Pop prevede impozitarea cu 90% a sumelor ce depasesc 10. 000 de lei din pensia lunara. Sumele de pana in 10. 000 de lei din pensia lunara sunt impozitate.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )