Libnet.ro
UNICEF

10:45

Dinu Maxer, ingenunchiat de durere dupa moartea lui Costin Marculescu. Prima reactie

Playtech Playtech,
Dinu Maxer, ingenunchiat de durere dupa moartea lui Costin Marculescu. Prima reactie

Dinu Maxer si Costin Marculescu au petrecut mult impreuna. Cei doi erau sufletul petrecerii atunci cand se intalneau la evenimentele mai intime oferite de obicei de familia Maxer. Cum a reactionat solistul atunci cand a auzit de decesul amicului sau? Dinu Maxer, ingenunchiat de durere. Prima reactie dupa anuntul decesului lui Marculescu Costin Marculescu trebuia . continuă pe Playtech

Ce se intampla intre fostele sotii ale lui Mihai Constantinescu, dupa moartea acestuia. Putini se asteptau la asta

Mihai Constantinescu are o viata linistita si dupa moarte. Mormantul artistului, care se afla in Cimitirul Ghencea Militari, este plin de flori, ingrijit, iar candelele nu apuca sa se stinga niciodata. De mormant au grija femeile care l-au iubit pe cantaret, Simona si Mihaela, fostele sotii. Ce se petrece intre fostele sotii ale lui Mihai .

Moartea lui Costin Marculescu si dureroasa amintire a cazului Cristina Topescu. Coincidentele care leaga destinele celor doi

Actorul Costin Marculescu 50 de ani) a fost gasit mort in noaptea de miercuri spre joi, in cada din apartamentul sau, dupa ce nimeni nu mai primise nicio veste de la el de cateva zile si nici nu mai raspundea.

SUA: Democratii americani propun un amplu proiect de reforma a politiei dupa moartea brutala a lui George Floyd

Democratii americani au propus in Congresul SUA o legislatie extinsa pentru reforma politiei americane, dupa saptamani de proteste impotriva brutalitatii si rasismului politiei. Proiectul de lege ar.

Protestele de dupa moartea lui George Floyd au continuat si duminica: Luati bani de la politie, finantati scolile

Protestele ce solicita reformarea politiei dupa uciderea lui George Floyd, un barbat de culoare din Minneapolis, au avut loc si duminica in Statele Unite, manifestatiile fiind cel putin la fel de extinse ca cele de sambata, transmite Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )