Libnet.ro
UNICEF

21:15

Doi angajati ai Ambasadei Romaniei din Spania, confirmati cu coronavirus. Anuntul facut de MAE

Antena3 Antena3,
Doi angajati ai Ambasadei Romaniei din Spania, confirmati cu coronavirus. Anuntul facut de MAE

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca doua persoane care isi desfasoara activitatea in cadrul Ambasadei Romaniei in Regatul Spaniei au fost testate pozitiv cu COVID-19. continuă pe Antena3

Doi angajati ai Ambasadei Romaniei in Spania au fost depistati pozitiv pentru COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca doua persoane care isi desfasoara activitatea in cadrul Ambasadei Romaniei in Regatul Spaniei au fost testate pozitiv cu COVID-19. Starea celor doua persoane este buna.

MAE: Doi angajati ai Ambasadei Romaniei in Spania, confirmati cu coronavirus. Activitatea ambasadei, suspendata temporar

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza sambata seara ca doua persoane care isi desfasoara activitatea in cadrul Ambasadei Romaniei in Spania au fost testate pozitiv cu Covid-19.

O romanca din Spania, infectata cu coronavirus: Totul a inceput cu o durere de cap. A continuat cu o senzatie de rau ce nu se mai termina

O romanca din Spania a povestit cum a luat coronavirusul de la doctorita sa si care au fost primele simptome care au pus-o pe ganduri.

Diplomat roman in Luxemburg, confirmat cu coronavirus Activitatea Ambasadei Romaniei, suspendata

Un diplomat al Ambasadei Romaniei in Marele Ducat al Luxemburgului a fost testat pozitiv cu COVID-19, a anuntat joi seara Ministerul Afacerilor Externe.

Preot roman din Spania cheama oamenii la slujba: Ne asumam cu totii amenda!

Un preot roman din Spania cheama oamenii la slujba, desi tara este in carantina, si spune ca fiecare credincios ar trebui sa isi asume amenda.

Peste 9 kilograme de droguri, capturate de DIICOT. Erau trimise din Spania printr-o firma de curierat

DIICOT, cu sprijinul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud au interceptat peste 8,7 kilograme de cannabis si 400 grame de cocaina, aduse din Spania prin intermediul unei firme de curierat, in.

Vedetele si-au inchis afacerile din cauza pandemiei Coronavirus

Incepand de ieri, autoritatile au luat decizia ca in Romania sa se inchida toate restaurantele, barurile, cafenelele, saloanele de infrumusetare. Iar asta le-a afectat si pe unele dintre vedetele autohtone cu afaceri in aceste domenii.

Coronavirus la Ambasada Romaniei in Spania. Activitatea, oprita temporar

Doua persoane care lucreaza in Ambasada Romaniei in Spania au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus. Starea lor de sanatate este una buna. Activitatea Ambasadei va fi suspendata, caci personalul.

MAE: Un diplomat roman la Luxemburg a fost testat pozitiv cu COVID-19. Activitatea ambasadei, suspendata temporar

Ministerul Afacerilor Externe transmite prin intermediul unui comunicat de presaca un diplomat care isi desfasoara activitatea in cadrul Ambasadei Romaniei in Marele Ducat al Luxemburgului a fost testat.

Peste 1.320 de morti in Spania din cauza noului coronavirus. 176 decese, raportate numai in Madrid, in ultimele 24 de ore (FOTO)

Spania se apropie de 25. 000 de infectari cu noul coronavirus, din care 3. 355 abia au fost raportate. Cel mai recent bilant indica 1. 326 de decese cauzate de COVID-19. 176 de oameni au murit numai in Madrid, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )