Libnet.ro
UNICEF

00:07

Doi pelicani au murit din cauza gripei aviare intr-o rezervatie naturala din Bulgaria, la granita cu Romania

B1 B1,
Doi pelicani au murit din cauza gripei aviare intr-o rezervatie naturala din Bulgaria, la granita cu Romania

Autoritatile bulgare au identificat o tulpina de virus de gripa aviara H5N1 la doi pelicani morti intr-o rezervatie naturala din Srebarna, in apropiere de granita cu Romania, informeaza Reuters. Au fost. continuă pe B1

Si-a impuscat fiul dupa o cearta iscata din cauza sucului de portocale

Un barbat din Louisiana a fost retinut dupa ce si-a impuscat propriul fiu, in varsta de 18 ani. in prealabil, cei doi se certasera din cauza sucului de portocale, anunta politistii. Eldridge Dukes, de 58.

Suceava: Doua incendii, din cauza unui scurtcircuit

Doua incendii s-au produs, joi, in Suceava, din cauza unui scurt circuit. Primul incendiu a avut loc la un atelier de tamplarie din comuna Dorna Arini, iar al doilea la hala unui gater din Sadova, informeaza Mediafax.

Angajatii RATB protesteaza din cauza Contractului Colectiv de Munca

Sindicatul Transportatorilor din Bucuresti a anuntat un protest, miercuri, de la ora 13. 30 la sediul central al Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB), din cauza nerespectarii Contractului Colectiv de Munca, potrivit Hotnews.

Gazprom ar putea opri livrarile de gaz pentru Republica Moldova din cauza datoriilor

Compania rusa Gazprom ameninta ca va intrerupe livrarile de gaze naturale catre Republica Moldova din cauza datoriei acumulate, au anuntat marti reprezentantii Moldovagaz, potrivit jurnal. md. Compania a.

Un tanar american a fost CONCEDIAT din cauza tatuajului cu numele fostei sale iubite: ISIS (VIDEO)

Un barbat acuza compania americana Home Depot ca l-a concediat din cauza unui tatuaj cu numele fostei sale iubite ISIS, identic cu acronimul folosit de americani referitor la gruparea Stat Islamic, transmite CNN.

Circulatia pe DN 57, inchisa din cauza caderilor de pietre de pe versanti. Iata care este ruta ocolitoare

Circulatia pe DN 57, intre localitatile Cozla si Drencova din judetul Caras-Severin, este inchisa, luni, din cauza caderilor de pietre de pe versanti, pe sosea ajungand si blocuri de stanca de pana la.

Peste 30 de ONG-uri ii scriu ministrului Teodorovici: Riscam falimentul din cauza problemelor grave din POSDRU

Peste 30 de organizatii non-guvernamentale reunite in Coalitia ONG pentru Fonduri Structurale reclama probleme grave in gestioarea Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU) de catre autoritatea de management din subordinea Ministerului Fondurilor Europene si avertizeaza ca beneficiarii care deruleaza proiecte POSDRU risca falimentul. ONG-urile enumera o serie intreaga de probleme legate de POSDRU, intr-o scrisoare deschisa adresata ministrului Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

Din cauza Apple, HP renunta la sunetul Beats in laptopurile sale

Dupa ce Beats a intrat in portofoliul Apple, cei de la Hewlett Packard au fost nevoiti sa-si caute un nou provider de solutii audio, ajungand la Bang Olufsen. HP s-a numarat printre primele companii producatoare de sisteme care a avut luciditatea de a apela la o companie terta pentru realizarea sonorizarii din laptopurile, tabletele [].

Pamela Anderson divorteaza din cauza problemelor sexuale?

Pamela Anderson se pregateste sa divorteze, din nou, de Rick Salomon. Iar principalul motiv se pare ca este de ordin sexual.

Romania a pierdut locul in Comitetul Executiv UEFA, din cauza disensiunilor dintre Burleanu si Sandu

Federatia Romana de Fotbal a ramas fara reprezentant in Comitetul Executiv al UEFA, situatie nemaiintalnita din 2007. Dupa ce mandatul lui Mircea Sandu a expirat, forul condus de Razvan Burleanu nu a mai facut nicio propunere, iar Romania a pierdut locul.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )