Libnet.ro
UNICEF

12:45

Donald Trump a avut o conversatie telefonica de o ora cu presedintele Mexicului, dupa ce acesta si-a anulat vizita in SUA

România Liberă România Liberă,
Donald Trump a avut o conversatie telefonica de o ora cu presedintele Mexicului, dupa ce acesta si-a anulat vizita in SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, a discutat vineri, prin telefon, cu omologul sau mexican, Enrique Pena Nieto, timp de o ora, imediat dupa ce Nieto isi contramandase vizita in Statele Unite, in semn de protest fata de politica lui Trump. continuă pe România Liberă

Vladimir Putin si Donald Trump vor avea sambata o prima conversatie telefonica

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump urmeaza sa aiba sambata prima lor conversatie telefonica, scrie agentia de presa Itar Tass, citand o declaratie a purtatorului de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, potrivit Reuters.

Presedintele Mexicului si-a anulat vizita in SUA. Cum reactioneaza Donald Trump

Presedintele mexican Enrique Pena Nieto si-a anulat vizita la Washington, unde urma sa aiba discutii cu presedintele Donald Trump.

Presedintele Mexicului a anulat vizita in SUA, pe fondul tensiunilor cu Donald Trump

Presedintele Mexicului, Enrique Pena Nieto, si-a anulat vizia in Statele Unite, din cauza tensiunilor cu omologul sau american, Donald Trump. in cursul acestei dimineti, am informat Casa.

ADIO, SUA, DAR RAMAN CU TINE! Presedintele Mexicului a anulat vizita la Casa Alba, pe fondul tensiunilor cu Donald Trump

Presedintele Mexicului, Enrique Pena Nieto, si-a anulat vizita in Statele Unite, din cauza tensiunilor cu omologul sau american, Donald Trump. in cursul acestei dimineti, am informat Casa.

Donald Trump: Presedintele Mexicului sa-si anuleze vizita in SUA daca nu vrea sa plateasca pentru zidul de la frontiera/ Pena Nieto a renuntat la intrevedere

Presedintele american Donald Trump a afirmat joi ca omologul sau mexican Enrique Pena Nieto ar trebui sa-si anuleze vizita pe care urmeaza sa o faca la Washington, daca Mexicul refuza sa plateasca pentru constructia zidului de la frontiera, relateaza Reuters. UPDATE: Presedintele mexican si-a anulat vizita in SUA, dupa afirmatiile lui Trump.

Presedintele Mexicului condamna ordinul lui Donald Trump de construire a unui zid la granita dintre SUA si Mexic: Nu vom plati pentru zidul lui Trump!

Presedintele mexican Enrique Pena Nieto a condamnat, miercuri, proiectul omologului sau american Donald Trump de a construi un zid la granita dintre cele doua tari si a promis sa-i apere pe migrantii mexicani din Statele Unite.

Donald Trump: Presedintele Mexicului sa-si anuleze vizita in SUA daca nu vrea sa plateasca pentru zidul de la frontiera

Presedintele american Donald Trump a declarat joi ca omologul sau din Mexic, Enrique Pena Nieto ar trebui sa isi anuleze vizita pe care voia sa o faca in Washington, daca Mexicul refuza sa.

Donald Trump: Presedintele Mexicului sa-si anuleze vizita in SUA daca nu vrea sa plateasca pentru zidul de la frontiera

Presedintele american Donald Trump a afirmat joi ca omologul sau mexican Enrique Pena Nieto ar trebui sa-si anuleze vizita pe care urmeaza sa o faca la Washington, daca Mexicul refuza sa plateasca pentru constructia zidului de la frontiera, relateaza Reuters.

Vladimir Putin va purta sambata o prima discutie telefonica cu presedintele Donald Trump

Reprezentantii Kremlinului au anuntat ca presedintele rus Vladimir Putin va purta sambata o prima discutie telefonica cu noul ocupant de la Casa Alba, dupa ce anterior au raportat ca nu a existat niciun contact la nivel prezidential intre Moscova si Washington, dupa preluarea mandatului de catre Donald Trump, transmitee Reuters.

Angela Merkel si Donald Trump ar urma sa aiba sambata o convorbire telefonica despre Rusia

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele american Donald Trump ar urma sa aiba, sambata, o convorbire telefonica pe tema Rusiei, a declarat o sursa pentru Reuters. Sursa citata nu a putut preciza daca Donald Trump va sustine, in cadrul discutiei, o relaxare a sanctiunilor impuse Rusiei, asa cum a declarat in trecut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )