Libnet.ro
UNICEF

06:15

Donald Trump ii pune pe jar pe fostii spioni americani

Adevărul Adevărul,
Donald Trump ii pune pe jar pe fostii spioni americani

Donald Trump a provocat - prin dispretul fata de concluziile CIA cu privire la interventia Rusiei in alegerile americane - ingrijorarea si furia fostilor spioni americani, care se tem ca o prapastie fara precedent incepe sa se formeze intre viitorul presedinte si o sursa cruciala de informatii, releva AFP. continuă pe Adevărul

Politica lui Trump pune pe jar Orientul Mijlociu

Mutarea Ambasadei SUA de la Tel Aviv la Ierusalim va fi una dintre marile prioritati ale presedintelui ales Donald Trump, a dezvaluit unul dintre consilierii sai de top, Kellyanne Conway.

Politica lui Trump pune pe jar Orientul Mijlociu

Mutarea Ambasadei SUA de la Tel Aviv la Ierusalim va fi una dintre marile prioritati ale presedintelui ales Donald Trump, a dezvaluit unul dintre consilierii sai de top, Kellyanne Conway, conform Adevarul .

Donald Trump ne va ADUCE MOARTEA! Avertisment pentru americani: Paziti-va spatele!

Lipsa de interes pe care donal Trump o manifesta fata de securitatea nationala l-a facut pe cineastul Michael Moore sa faca un anunt terifiant. Celebrul autor de filme documentare nominalizate si premiate c.

Elon Musk va colabora cu Donald Trump, la Casa Alba

Presedintele-ales al Statelor Unite, Donald Trump, aduce oameni de afaceri de succes in cadrul administratiei sale, cel mai recent nume fiind al lui Elon Musk. Pentru ca Donald Trump si administratia sa sa inteleaga mai bine directiile in care sectorul de transporturi se dezvolta si va trebui sa se dezvolte, in viitor, acesta i-a cooptat [].

Kanye West s-a intalnit cu Donald Trump, fapt ce a alimentat speculatiile potrivit carora rapperul va canta la ceremonia de investire in functie a presedintelui ales

Kanye West s-a intalnit cu presedintele republican ales, Donald Trump, la Trump Tower, fapt ce a alimentat speculatiile care circula in social media si a lasat de inteles ca exista posibilitatea de a performa la investirea in functie a lui Trump, relateaza Reuters.

Cine se incumeta sa cante la ceremonia de investire a lui Donald Trump VIDEO

Echipa presedintelui-ales al Statelor Unite a avut dificila misiune de a gasi un artist dispus sa cante la ceremonia de investire a lui Donald Trump. in cele din urma, a fost anuntat ca Jackie Evancho, devenita celebra dupa participarea in show-ul Americas Got Talent, a acceptat sa interpreteze imnul Americii, alte doua nume sonore din industria muzicala fiind vehiculate pentru marele eveniment.

Nepoata politicianului Mitt Romney a fost numita de Donald Trump in functia de presedinte al Comitetului Republican National

Nepoata fostului guvernator republican al statului Massachusetts, Mitt Romney, va ocupa postul de presedinte al Comitetului Republican National, a anuntat presedintele ales al SUA, Donald Trump, citat de The Guardian.

Revista Forbes l-a numit pe presedintele Putin drept cel mai puternic lider al lumii. Pozitia a doua este ocupata de Donald Trump

Revista Forbes a anuntat miercuri desemnarea in pozitia de cel mai puternic lider al lumii a presedintelui rus Vladimir Putin. intre timp, pozitia a doua in topul realizat de revista americana este ocupata de presedintele-ales Donald Trump, transmite France Presse.

Vladimir Putin a fost ales, de Forbes, cel mai puternic om din lume: Ce loc a ocupat Donald Trump

Vladimir Putin ramane cel mai puternic om din lume, situandu-se inaintea lui Donald Trump si a Angelei Merkel, potrivit clasamentului pe 2016 intocmit de revista Forbes si publicat miercuri, re.

Mihail Gorbaciov: Lipsa de experienta politica a lui Donald Trump ar putea fi un lucru bun.

Fostul lider sovietic, Mihail Gorbaciov, a explicat faptul ca lipsa de experienta in domeniul politic a presedintelui ales al SUA, Donald Trump, ar putea fi un lucru bun.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )