Libnet.ro
UNICEF

21:16

Doua dintre primele documentare din Romania au fost filmate la Galati

România Liberă România Liberă,
Doua dintre primele documentare din Romania au fost filmate la Galati

Filmele Inundatii la Galati si Exercitiile marinarilor Flotilei de la Dunare au fost realizate in 1897, de fotograful francez Paul Menu. continuă pe România Liberă

Garanti Bank sprijina femeile antreprenor din Romania

Garanti Bank s-a numarat printre primele banci din Romania care au dezvoltat pachete de finantare pentru afacerile detinute sau conduse de femei, conform declaratiilor Virginiei Otel, Communication Leader in cadrul bancii, care aminteste ca, in septembrie 2011, International Finance Corporation IFC), membra a Grupului Bancii Mondiale, a acordat Garanti Bank un imprumut in valoare de 22,5 milioane euro pentru finantarea IMM-urilor locale, in mare parte celor detinute sau conduse de femei.

Cine sunt cei mai celebri Mosi din Romania. Unul aduce cadouri, celalalt...

Cei mai celebri mosi din Romania sunt Mos Craciun si Mos Doroftei. Ultimul dintre ei a fost invitatul lui Felix Rache, duminica, la emisiunea Cu mainile cuRache, de la Antena 3. Cei.

Cel mai cautat pedofil din Romania a fost identificat, dupa ce a aparut la televizor. Ce se intampla acum la locuinta sa

Pedofilul roman care a fost descoperit pe un site cu minori abuzati, dupa ce a postat ore intregi de filmari in care viola o fetita, a fost identificat de autoritati.

Cel mai cautat pedofil din Romania a fost identificat, dupa ce a aparut la televizor. Mascatii au descins in locuinta lui

Pedofilul roman care a fost descoperit pe un site cu minori abuzati, dupa ce a postat ore intregi de filmari in care viola o fetita, a fost identificat de autoritati.

Ford, pe locul 2 topul celor mai vandute marci auto din Romania

Ford se plasaza pe locul 2 in topul celor mai vandute marci auto din Romania. Astfel, in primul trimestru din anul 2016 au fost inmatriculate in Romania 1916 autoturisme Ford,.

Telekom a lansat primul proiect de tip smart city din Romania in Oraselul Copiilor din Bucuresti

Telekom Romania, cel mai mare operator de telecomunicatii de pe piata locala, a lansat primul proiect pilot de tip smart city din Romania, in Parcul Tineretului zona Oraselul Copiilor), din sectorul 4 din Bucuresti.

Brico Depot lanseaza cel mai amplu catalog de pe piata de bricolaj din Romania

Brico Depot lanseaza Catalogul 2016, un proiect unic si o premiera absoluta in peisajul DIY din Romania, fiind primul si singurul catalog de acest fel de pe piata. Cele 320 de pagini reunesc 10. 500 de produse disponibile in depozitele din toata tara, astfel ca profesionistii si amatorii DIY aflati in cautarea unor solutii avantajoase pentru constructii, amenajari si renovari vor gasi tot ce au nevoie pentru proiectele lor. Alaturi de varianta tiparita, clientii au acum ocazia de a regasi informatiile din catalog si online prin aplicatia mobila BRICODEPOT, disponibila pe Android si IOS, cea mai inovatoare si completa solutie digitala din peisajul de bricolaj romanesc. Odata cu aceasta premiera, Brico Depot initiaza un nou stil de conversatie cu consumatorii: unul mai uman, mai apropiat, mai familiar. Clientii vor fi surprinsi de o experienta imbunatatita la raft, dar si de noua imagine Brico Depot: Mihai Bobonete si Adrian Vancica, cei mai indragiti actori de comedy din Romania.

Bomba in scandalul interceptarilor sefei DNA. Laura Kovesi, spionata alaturi de 8 apropiati. Clientul, o persoana cu o avere si influenta foarte mare din Romania (VIDEO)

O persoana foarte influenta din Romania, la cel mai inalt nivel. Acesta este portretul robot clientului Black Cube care ar fi dorit sa o spioneze pe Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Se pare ca aceasta.

Alerta: Autoritatile din Romania incearca sa dea de urma unui pedofil

Autoritatile din Romania sunt in alerta si incearca sa dea de urma unui individ extrem de periculos, informeaza B1 TV. Acesta se recomanda drept Marian si este acuzat de.

O studenta din Romania a castigat cel mai important concurs de Drept din Europa, organizat de Curtea Europeana de Justitie

Absolventii sistemului de invatamant din Romania demonstreaza inca o data ca scoala romaneasca are valoare. Dupa ce prestigioasa Universitate Oxford a admis la sectia de.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )