Libnet.ro
UNICEF

16:00

Drona care a survolat lacul Siutghiol imediat dupa prabusirea elicopterului SMURD, disparuta fara urma

Adevărul Adevărul,
Drona care a survolat lacul Siutghiol imediat dupa prabusirea elicopterului SMURD, disparuta fara urma

Drona apartinand Claboo Media, care a survolat lacul Siutghiol imediat dupa prabusirea elicopterului SMURD, a disparut fara urma. Incidentul s-a petrecut inexplicabil, dupa ce dispozitivul a inregistrat imagini cu supravietuitorul care striga dupa ajutor, agatat de coada aparatului de zbor. continuă pe Adevărul

FOTO Drona care a survolat lacul Siutghiol imediat dupa prabusirea elicopterului SMURD, disparuta fara urma

Drona apartinand Claboo Media, care a survolat lacul Siutghiol imediat dupa prabusirea elicopterului SMURD, a disparut fara urma. Incidentul s-a petrecut inexplicabil, dupa ce dispozitivul a inregistrat imagini cu supravietuitorul care striga dupa ajutor, agatat de coada aparatului de zbor.

Tragedia aviatica din Constanta, noi marturii. Drona care a survolat Lacul Siutghiol imediat dupa prabusirea elicopterului SMURD, disparuta fara urma

Proprietarul unei drone din Constanta, care a ajuns in dreptul Lacului Siutghiol la cateva minute dupa producerea accidentului aviatic, sustine ca a filmat una dintre victime, in timp ce striga dupa ajutor,.

MARTORI: S-au auzit strigate de ajutor, imediat dupa prabusirea elicoperului SMURD in lac

Martori ai accidentului aviatic produs in Constanta, unde un elicopter SMURD s-a prabusit in Lacul Siutghiol, spun ca imediat dupa prabusirea aparatului de zbor s-au auzit strigate de ajutor si a durat cateva.

VIDEO Digi 24 prezinta imagini surprinse imediat dupa prabusirea elicopterului SMURD / Unul dintre membrii echipajului a strigat de mai multe ori Ajutor, dupa care a spus Nu mai rezist

Cel putin unul din membrii echipajului elicopterului SMURD, prabusit ieri in lacul Siutghiol, era in viata la cateva clipe dupa momentul impactului. Asa reiese dintr-o inregistrare video, obtinuta de Digi 24, facuta de primii martori ajunsi pe malul lacului. In timp ce acestia cautau ajutoare, din mijlocul apei se auzeau strigate disperate de ajutor. Un barbat, deocamdata nu se stie daca este vorba de pilot sau copilot, implora sa fie salvati.

Imagini de dupa prabusirea elicopterului in Lacul Siutghiol, surprinse pe o drona. Aparatul a disparut (VIDEO)

O drona a surprins primele imagini de dupa prabusirea elicopteruluiSMURD in laculSiutghiol, insa aparatul a disparut, relateazaB1 TV. BogdanDumitru, proprietarul dronei, a declarat in.

Radu Mazare: Fusesem cu caiacul pe lacul Siutghiol cu doua ore inainte de tragedie

Radu Mazare a spus astazi ca s-a aflat pe lacul Siutghiol luni dupa amiaza cu doar doua ore inainte de prabusirea elicopterului SMURD.

Co-pilotul elicopterului SMURD, gasit legat de scaun, in Lacul Siutghiol la o adancime de 6 metri

Co-pilotul elicopterului SMURD care s-a prabusit in Lacul Siutghiol, luni dupa-amiaza, a fost gasit de salvatori la o adancime de aproximativ 6 metri, legat de scaun, a declarat presei, luni seara, Marian Ciulei,.

UPDATE: Anuntul lui Arafat dupa prabusirea elicopterului SMURD in lacul Siutghiol. Pilotii SMURD nu pot avea sub 1000 ore de zbor

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, luni seara, ca, in urma prabusirii elicopterului SMURD in lacul Siutghiol, toate elicopterele SMURD de la serviciile din tara vor fi oprite la sol pana se va stabili ca e sigur sa se zboare cu ele.

Anuntul lui Arafat dupa prabusirea elicopterului SMURD in lacul Siutghiol

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, luni seara, ca, in urma prabusirii elicopterului SMURD in lacul Siutghiol, toate elicopterele SMURD de la serviciile din tara vor fi oprite la sol pana se va stabili ca e sigur sa se zboare cu ele.

Un elicopter SMURD cu 4 oameni la bord s-a prabusit in Lacul Siutghiol: Medicii incearca sa salveze prima persoana scoasa din apa (VIDEO)

UPDATE: 17:33: Femeia adusa la mal dupa prabusirea elicopterlui SMURD in Lacul Siutghiol este in stare grava, iar medicii incearca de mai bine de 45 de minute sa o resusciteze. Aceasta prezinta semne vitale,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )