Libnet.ro
UNICEF

12:00

Drumurile din Romania sunt cele mai periculoase din Uniunea Europeana

România Liberă România Liberă,
Drumurile din Romania sunt cele mai periculoase din Uniunea Europeana

Romania a ramas si anul trecut tara cu cel mai mare numar de decese rutiere la un milion de locuitori 95), aproape dublu fata de media de 51,5 decese inregistrata la nivelul Uniunii Europene UE), chiar daca comparativ cu anul 2010 in Romania numarul deceselor a scazut cu 21%, arata statisticile pentru 2015 privind securitatea rutiera, publicate joi de Comisia Europeana si citate de Agerpres. continuă pe România Liberă

Drumurile din Romania, cele mai periculoase din Europa. Cate persoane si-au pierdut viata in 2015

Romania a ramas si anul trecut tara cu cel mai mare numar de decese rutiere la un milion de locuitori 95), aproape dublu fata de media de 51,5 decese inregistrata la nivelul Uniunii Europene UE),.

Kylie Jenner, Sofia Vergara si Hailey Baldwin sunt cele mai sexi vedete din SUA

Kylie Jenner, Sofia Vergara si Hailey Baldwin sunt cele mai sexi vedete din SUA, conform unui sondaj realizat de celebra casa de lenjerie intima Victorias Secret. Ceie trei au castigat cu un numar impresionant de voturi primele trei locuri, fiind urmate de Demi Lovato, Maria Menounos, Priyanka Chopra, Kerry Washington, Alicia Vikander si Selena Gomez.

Vedetele din Romania sunt fascinate de bratarile Rudraksha by Cozy. Ce puteri miraculoase au talismanele din India

Rudraksha este o minune de arbore, despre care putina lume stie ca are puteri miraculoase si abilitatea de a schimba vieti. Romanii au insa de acum posibilitatea de a afla mai multe despre beneficiile pe care le au fructele Rudraksha, ce se poarta sub forma de bratara, la incheietura mainii. Vedetele din Romania au descoperit deja secretul unei vieti mai linistite datorita acestor talimane.

Probleme la frane, instalatia electrica si usi la Range Rover. Cateva sute de unitati din Romania sunt rechemate in service

Producatorul auto britanic Land Rover a identificat probleme la unele SUV-uri produse, fiind vorba de franele de pe fata, deschiderea usilor in mers si oprirea brusca a motorului din cauza circuitelor electrice. Cateva sute de masini din Romania sunt rechemare in service, dupa cum urmeaza.

Razboiul petrolului: Arabia Saudita a pierdut pozitia de lider in 9 din 15 tari. Cele mai importante sunt China, Africa de Sud si SUA

Arabia Saudita, cel mai mare exportator mondial de petrol, a pierdut pozitia de lider in 9 din cele mai importante 15 state din lume in privinta livrarilor de titei, potrivit datelor compilate de catre compania de consultanta Facts Global Energy FGE) si citate de catre Financial Times.

Care sunt cele mai mici dobanzi percepute de marile banci la descoperitul de cont

Cunoscut si sub denumirea de descoperit de cont, un overdraft este un imprumut acordat unui client al bancii pe un card de debit pe care acesta isi incaseaza salariul sau pensia. De obicei, se realizeaza dupa un acord prestabilit intre banca si.

Cele mai sigure masini de familie, in viziunea americanilor

Pentru parinti, cel mai important factor atunci cand cumpara o masina noua este aproape intotdeauna siguranta. Exista o multime de lucruri care pot face o masina sigura: sistemele de evitare a accidentelor, numarul de airbaguri, riscul redus de.

Ghid pentru evitarea accidentelor rutiere. Care sunt cele mai frecvente cauze si ce ne sfatuiesc specialistii sa facem pentru a nu avea probleme la volan

Multe accidente rutiere se produc atat din cauza teribilismului la volan, din cauza imprudentei soferilor, chiar experimentati, care trateaza cu superficialitate amanunte reguli elementare de conduita in trafic, cum ar fi purtarea in permanenta a centurii de siguranta, folosirea semnalizarii la toate schimbarile de pozitie si directie, ori pozitia corecta a mainilor pe volan.

FOTO Casa Memoriala Ion Cioranescu este redata celor curiosi sa afle mai multe despre una dintre cele mai culte familii din Romania

Putini stiu ca in comuna Moroieni, din judetul Dambovita a trait una dintre cele mai culte familii din cate a avut Romania familia Cioranescu. Cioranestii au trait intr-o casa doua etaje, cocheta, cu balcoane cu arcada in trefla, cu o arhitectura romanesca, realizata la inceputul secolului XX.

Cele mai ciudate recorduri sexuale inregistrate vreodata: cati ani are cel mai batran pornstar si cat masoara penisul celui mai dotat barbat FOTO VIDEO

Sexul poate da nastere unor competitii acerbe, cele mai ciudate recorduri sexuale reprezentand dovezi concludente in sustinerea acestei afirmatii. De la cele mai multe orgasme, la cel mai batran pornstar si cea mai mare orgie din lume, unii oameni se lauda cu performante cu adevarat bizare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )