Libnet.ro
UNICEF

11:30

Egiptul a bombardat tinte SI in Libia, dupa decapitarea celor 21 de crestini

România Liberă România Liberă,
Egiptul a bombardat tinte SI in Libia, dupa decapitarea celor 21 de crestini

Militarii egipteni au anuntat, luni, ca au bombardat pozitii ale gruparii teroriste Statul Islamic SI) in Libia, dupa ce organizatia a publicat o inregistrare video in care sunt decapitati in masa crestini copti egipteni, relateaza CNN, citat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Reactie dura a Casei Albe fata de Statul Islamic, dupa decapitarea celor 21 de crestini: Ne vom uni impotriva Statului Islamic

Casa Alba a condamnat duminica decapitarea celor 21 de egipteni, rapiti in Libia, de catre gruparea Statul Islamic SI) ca demna de dispret si lasa si a transmis condoleante familiilor victimelor si.

Presedintele Egiptului ameninta Statul Islamic dupa decapitarea celor 21 de egipteni: Tara isi rezerva dreptul de a se razbuna

Presedintele egiptean Abdel Fattah el-Sisi a amenintat gruparea Statul Islamic ca Guvernul sau ii va da un raspuns, dupa ce organizatia terorista a postat o inregistrare video in care afirma ca decapiteaza.

Casa Alba condamna decapitarea celor 21 de egipteni

Casa Alba a condamnat, duminica, decapitarea celor 21 de egipteni, rapiti in Libia, de catre gruparea Statul Islamic SI) ca demna de dispret si lasa si a transmis condoleante familiilor victimelor si Guvernului egiptea, relateaza Los Angeles Ttimes in pagina electronica, citat de Mediafax.

FOTO. Ce spune presedintele Iohannis despre decapitarea celor 21 de barbati egipteni

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, condamna ferm, intr-un mesaj pe contul sau de Facebook, atrocitatile comise de Statul Islamic despre care spune ca sunt acte de o cruzime si barbarie incalificabile. Seful statului mai spune ca este nevoie de o solutie politica a conflictului din Libia si de toleranta zero fata de gruparile teroriste.

Gruparea Stat Islamic revendica decapitarea a 21 de egipteni de confesiune crestina

ACTUALIZARE 09:30 Egiptul a bombardat pozitii ale Statului Islamic in Libia Avioane de lupta egiptene au bombardat azi pozitii ale Statului Islamic SI) in Libia, la cateva ore dupa ce organizatia terorista a revendicat intr-o inregistrare video decapitarea a 21 de crestini egipteni, a anuntat armata de la Cairo, transmite AFP.

VIDEO Casa Alba reactioneaza dupa decapitarea a 21 de egipteni rapiti in Libia. Imaginile sunt socante

Casa Alba a condamnat duminica uciderea demna de dispret si lasa a 21 de egipteni in Libia de catre militantii gruparii Statul Islamic si a cerut o solutie politica pentru conflictul din tara.

Casa Alba reactioneaza dupa decapitarea a 21 de egipteni rapiti in Libia. Imaginile sunt socante

Casa Alba a condamnat duminica uciderea demna de dispret si lasa a 21 de egipteni in Libia de catre militantii gruparii Statul Islamic si a cerut o solutie politica pentru conflictul din tara.

Egiptul bombardeaza pozitii ale jihadistilor in Libia, dupa ce Statul Islamic a decapitat 21 de crestini

Gruparea Stat Islamic a decapitat 21 de crestini egipteni, aceste crime fiind revendicate intr-o inregistrare video. La cateva ore de la aparitia inregistrarii, mai multe avioane de razboi egiptene au bombardat.

Iohannis: E nevoie de o solutie politica a conflictului din Libia

Presedintele Klaus Iohannis a postat, luni, pe Facebook, un mesaj referitor la decapitarea celor 21 egipteni, din Libia, prin care arata ca e nevoie de o solutie politica a conflictului din Libia.

Gruparea Stat Islamic revendica decapitarea a 21 de egipteni de confesiune crestina

Gruparea extremista sunnita Stat Islamic SI) a difuzat duminica o inregistrare video care prezinta decapitarea a 21 de barbati pe care ii prezinta ca fiind egipteni de confesiune crestina recent rapiti in Libia, relateaza BBC News Online.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )