Libnet.ro
UNICEF

17:45

Elena Udrea, dezvaluiri despre cum este filata

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, dezvaluiri despre cum este filata

Sa vedeti intamplare. Am mers la o cafea cu doi colegi, dintre cei care au curaj sa spuna lucruri pe la televizor. Ca orice contemporan cu vremurile acestea, am vorbit si despre practica de supraveghere neoficiala a. continuă pe Antena3

Elena Udrea, despre tehnicile de supraveghere: Sunt cuplurile asa zis romantice, care se aseaza langa masa ta, spre care orienteaza un frumos buchet de flori Philips

Elena Udrea a scris, marti, pe pagina de Facebook despre o intalnire pe care a avut-o cu doi colegi si despre de supraveghere neoficiala a celor incomozi. Fostul ministru a vorbit si despre tehnicile mai noi.

Elena Udrea dezvaluie cum este supravegheata

Fosta ministra Elena Udrea a scris, pe Facebook, cum sunt supravegheate neoficial persoanele incomode. Astfel, Udrea a explicat ca, de obicei, se aseaza cineva la masa alaturata, pe care se afla un buchet de flori in care exista o camera de filmat, si asa le sunt inregistrate conversatiile.

Elena Udrea, la intoarcerea din vacanta: Desi arzator, soarele nu m-a orbit si nici memoria nu m-a lasat. Vad la fel de bine ca acum jumatate de an ce se intampla in aceasta tara

Elena Udrea si-a anuntat revenirea pe scena politica printr-un mesaj pe Facebook, in care scrie ca vacanta indelungata nu a facut-o sa uite de politica si ca este la fel de constienta ca acum jumatate de.

Elena Udrea - de la Cotroceni, la arest

Elena Udrea. Blonda, protejata si portavocea lui Traian Basescu. Elena Udrea a fost poate cel mai important om din intreaga masinarie de propaganda a lui Traian Basescu. A cerut ca altii sa dea socoteala pana.

Elena Udrea: O sa ma intorc in Parlament, sunt lucruri de facut. Am promis reglementarea situatiei arestului preventiv si a conditiilor celor aflati in arest, dar si cea a copiilor ai caror parinti pleaca la munca in strainatate

Elena Udrea a declarat, marti, la iesirea de la Sectia 2 de Politie, acolo unde semneaza condica conform restrictiilor impuse de controlul judiciar, ca asteapta reluarea sesiunii parlamentare pentru a se.

Elena Udrea: Im back

Fosta ministra Elena Udrea a scris, pe Facebook, ca s-a intors si ca vede la fel de clar la acum o jumatate de an ce se intampla in Romania.

Sinteza zilei: Imperiu cladit pe o sinucidere suspecta. Dezvaluiri despre afacerile vaduvei Regelui tutunului

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, imagini cu un imperiu construit pe o sinucidere controversata care a avut loc in urma cu noua ani. Este vorba despre imperiul vaduvei Regelui tutunului, Stana.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )