Libnet.ro
UNICEF

07:45

Elena Udrea: Iubitul meu este hastag rezist si ne certam mereu din cauza asta

B1 B1,
Elena Udrea: Iubitul meu este hastag rezist si ne certam mereu din cauza asta

Elena Udrea a dezvaluit ca se cearta cu iubitul ei, Adrian Alexandrov, pentru ca acesta este hastag Rezist, potrivit unui material publicat de Gazeta Sporturilor dupa discutia purtaa in Costa Rica de. continuă pe B1

Elena Udrea, dezvaluire-soc despre iubitul ei, Adrian Alexandrov: El este...

Fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea vorbeste intr-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor, in Costa Rica, despre discutiile pe care le are cu tatal viitorului sau copil. Deci am discutia asta.

Elena Udrea, interviu in Costa Rica: Destinul meu e sa conduc Romania!

Elena Udrea, fost ministru al Turismului, a oferit un interviu jurnalistilor de la Gazeta Sporturilor , cu o saptamana inainte de pronuntarea verdictului din dosarul Gala Bute, in care aceasta a fost condamnata la sase ani de inchisoare cu executare.

Elena Udrea anunta ca se reintoarce in Romania: Netflix ii ofera un milion de dolari pentru un serial! (VIDEO)

Dezvaluiri incendiare din Costa Rica. Voi reveni in tara, destinul meu e sa. conduc Romania! a declarat Elena Udrea pentru Gazeta Spoturilor. Evenimentele cu care fostul ministru s-a confruntat in ultimii ani.

Elena Udrea, intrebata daca i-a cerut lui Dragos Dolanescu sa intervina pe langa Klaus Iohannis: Iertati-mi aroganta, dar...

Elena Udrea se afla de luni bune in Costa Rica, unde a primit statutul de refugiat politic, dupa cum au anuntat avocatii sai. Fostul ministru nu este insa singurul roman celebru care traieste in.

Elena Udrea si-a vandut discret actiunile la cea mai importanta afacere pe care o avea in Romania. Megabusiness-ul in care a fost asociata cu un fost sef CFR

Aflata in Costa Rica, unde a declarat ca s-a gandit sa isi deschida o afacere cu fructe exotice, Elena Udrea a iesit din cea mai importanta afacere a sa din Romania. Exit-ul a avut loc in urma cu aproximativ doua saptamani, partile sociale ale Elenei Udrea fiind preluate de catre unul dintre asociati.

Dan Negru, dezvaluiri despre discutiile dintre Netflix si Elena Udrea

Dan Negru reactioneaza dupa ce Elena Udrea a declarat ca Netflix i-ar fi facut o oferta pentru un serial despre viata ei. Eu pe aia cu oferta Netflix pentru Elena Udrea n-o cred. Stirea e peste tot dar.

Elena Udrea: inca de mica visam sa conduc Romania. Cred ca as putea-o salva

Fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea crede ca ar putea salva Romania. intr-un interviu acordat in Costa Rica jurnalistului Costin Stucan de la Gazeta Sporturilor, Udrea isi dezvaluie ambitiile.

Elena Udrea catre europarlamentarii Cristian Preda si Siegfried Muresan: Nu va e RUSINE sa faceti pe MORALISTII?

Elena Udrea lanseaza acuzatii extrem de dure la adresa europarlamentarilor Cristian Preda si Siegfried Muresan. Cu o saptamana inaintea verdictului din dosarul Gala Bute, asteptat pe 5 iunie, Elena Udrea a.

Elena Udrea: Am o propunere de la Netflix. Sa fac un serial

Am avut, am o propunere de la Netflix. Sa fac un serial, sustine Elena Udrea intr-un interviu acordat in Costa Rica Gazetei Sporturilor. Udrea afirma ca ar putea deveni milionara in dolari in urma acestei intelegeri.

Ce spune Netflix despre presupusa oferta pentru un film primita de Elena Udrea

Netflix a reactionat dupa ce Elena Udrea a afirmat intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor ca Netflix i-ar fi propus sa faca un serial despre ea. Reprezentantii companiei au declarat, la solicitarea.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )