Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea urmareste Antena 3 din inchisoare si raspunde pe Facebook

Antena3 Antena3,
Elena Udrea urmareste Antena 3 din inchisoare si raspunde pe Facebook

Elena Udrea se afla in arestul Politiei Capitalei dar, se pare, are acces la televizor si telefon. in editia de vineri a emisiunii Exces de putere, realizata de Oana Stancu si Adrian Ursu, au fost. continuă pe Antena3

Elena Udrea arata cu degetul din spatele gratiilor: oamenilor politici le tremura genunchii

Elena Udrea vorbeste din nou pe Facebook. Fosta sefa a PMP se declara dezamagita de votul pe care parlamentarii l-au dat azi impotriva inceperii urmaririi penale a lui Varujan Vosganian. Chiar daca atunci.

Elena Udrea a iesit fara catuse din masina politie, dupa ce fusese retinuta preventiv, DNA verifica respectarea procedurii

Oficiali ai Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au declarat, marti seara, pentru Agerpres, ca au fost demarate verificari administrative privind respectarea procedurilor de predare in cazul Elenei Udrea, retinuta in dosarul Microsoft.

UPDATE. Elena Udrea, scoasa iN CATUSE din DNA - FARA CATUSE in Arestul Politiei

UPDATE:in urma imaginilor difuzate de presa, oficialii DNA au demarat verificari administrative privind respectarea procedurilor de predare in cazul Elenei Udrea, retinuta in dosarul.

VIDEO Elena Udrea a facut din nou semnul controversat cu degetul aratator la nas

Elena Udrea a facut miercuri din nou semnul controversat cu degetul la nara dreapta dupa ce a fost scoasa din arestul Politiei si dusa la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile. Udrea a fost adusa incatusata la sediul ICCJ. Elena Udrea a fost retinuta marti seara pentru 24 de ore de procurorii DNA si pusa sub acuzare intr-un dosar disjuns din dosarul Microsoft pentru doua fapte de trafic de influenta si o fapta de spalare de bani.

Elena Udrea, inca un mesaj din spatele gratiilor. Pe cine acuza

In mesajul postat pe contul sau de Facebook se mai spune ca adevarul gol-golut este ca, in dosarul Microsoft, acuzatia care mi se aduce se reduce la faptul ca am fost sotia lui Dorin Cocos si se presupune ca as fi stiut ce facea acesta.

VIDEO FOTO. Elena Udrea, inca un mesaj din spatele gratiilor. Pe cine acuza

In mesajul postat pe contul sau de Facebook se mai spune ca adevarul gol-golut este ca, in dosarul Microsoft, acuzatia care mi se aduce se reduce la faptul ca am fost sotia lui Dorin Cocos si se presupune ca as fi stiut ce facea acesta.

Elena Udrea: Sunt prezentata drept mama coruptilor, iar mandatul meu este tocat sistematic si nejustificat

Elena Udrea raspunde, din arest, acuzelor referitoare la proiectele pe care le-a derulat in timpul mandatului de ministru al Dezvoltarii si Turismului si se declara deranjata de faptul ca presa nu ia in vizor.

De ce a fost arestata Elena Udrea. Motivarea deciziei de arestare, obtinuta de Antena 3

Antena 3 a obtinut motivarea deciziei de arestare a Elenei Udrea. Elena Udrea a fost retinuta in dosarul Microsoft pentru savarsirea urmatoarelor infractiuni: trafic de influenta fapte in legatura cu .

Ultimul gest facut de Elena Udrea inainte de a merge la inchisoare: A fost la cimitir

Pentru Elena Udrea ultimele zile au fost un adevarat cosmar. Apropiatii fostei prezidentiabile au declarat ca in ultimele clipe de libertate, Elena Udrea a fost alaturi de mama ei, apoi au mers impreuna la.

100 de Minute: De ce este acuzata Elena Udrea in dosarul Microsoft

Elena Udrea este, in aceste momente, in fata judecatorilor Curtii Supreme care vor decide daca emit mandat de arestare preventiva. Antena 3 a obtinut referatul procurorilor pentru propunerea de arestare. Andreea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )