Libnet.ro
UNICEF

22:15

Eleva de un liceu din Capitala, umilita de profesoara istorie in fata clasei

Antena3 Antena3,
Eleva de un liceu din Capitala, umilita de profesoara istorie in fata clasei

O eleva de la un liceu din Capitala a fost umilita de profesoara de istorie de la clasa. Conducerea liceului a renuntat la aceasta profesoara dupa ce a iesit la iveala cum le vorbea elevilor la. continuă pe Antena3

Elevi de la licee de top din Capitala, UMILITI de o profesoara de istorie: Esti grasa de nu incapi in oglinda / Ai programare la doctor? MA DOARE LA BASCA (AUDIO)

Caz socant intr-un liceu din Capitala. O eleva in clasa a douasprezecea de la Colegiul National Emil Racovita a fost umilita in fata colegilor de clasa, de o profesoara de istorie. Se pare ca, dascalul s-ar fi.

Functionara din Gorj, umilita de primar. Conditiile in care femeia a fost pusa sa lucreze - VIDEO

Situatie scandaloasa la o primarie din Gorj unde o functionara a fost pedepsita de edil sa lucreze pe un hol, in frig si fara sa aiba voie sa stea pe scaun, scrie Adevarul. Asta desi multe.

Politist umilit in traficul din Capitala de soferul unui bolid de lux

Un sofer, amendat de un politist in centrul Capitalei, a facut un gest sfidator la adresa omului legii. Acesta a fluturat un teanc de bani in fata acestuia si i-a spus in repetate randuri ca nu va sem.

Hot surprins in timp ce fura din hainele pacientilor unui cabinet medical din Capitala. Politia este pe urmele lui

Imagini cu un hot care buzunareste hainele pacientilor in sala de asteptare a unui cabinet stomatologic din Capitala. Fura telefoane si portofele si chiar haine cu totul. Politia este in alerta.

Mormi, afacerea cu jucarii educative inceputa de o familie din Capitala pentru copilul lor

O familie din Bucuresti a decis sa inlocuiasca jucariile cu functionalitate limitata ale copilului cu unele creative, din care poate invata, asa ca s-a apucat sa le gandeasca si sa le creeze in cadrul afacerii Mormi, inceputa cu 5. 000 de euro, bani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )