Libnet.ro
UNICEF

12:45

Elevii artisti din Panciu, premii la Baia Mare si Buzau

Adevărul Adevărul,
Elevii artisti din Panciu, premii la Baia Mare si Buzau

Trupa de Teatru Protha a obtinut Marele Premiu al Festivalului Rotary de Teatru Contemporan pentru Tineret Baia Mare - ACTING 2014, desfasurat in perioada 28-30 martie 2014 iar Maria Cristina Mihaila, de la Liceul Tehnologic Al. Cuza a obtinut Marele Premiu al Festivalului National de Muzica Francofona Francochanson, editia a V-a, desfasurat la Buzau, in perioada 29-30 martie 2014. continuă pe Adevărul

Sisteme GPS si camere video in toate autobuzele care circula in Baia Mare

Odata cu schimbarea conducerii societatii Urbis, cea care se ocupa de transportul public in comun in zona metropolitana Baia Mare, apar tot mai multe reguli pentru angajati. Daca in urma cu doua luni au fost angajati cativa controlori de etnie roma pentru a rezolva problemele acestei comunitati in autobuze, acum cei de la Urbis au cumparat sisteme GPS si camere video care vor fi montate in toate autobuzele care circula pe rutele societatii.

VIDEO Romania s-a impus in primul meci amical cu Germania, disputat la Baia Mare

Nationala de handbal feminin a Romaniei a invins cu 33-32 17-16) selectionata Germaniei in primul meci amical desfasurat in Sala sporturilor Lascar Pana din Baia Mare intr-o atmosfera superba creata de circa 2500 de spectatori.

VIDEO Tadici a jucat hora de ziua lui, in Baia Mare. A primit un cadou surpriza din partea invitatilor

Handbalistele din echipa nationala si primarul din Baia Mare i-au pregatit selectionerului o petrecere surpriza chiar inaintea meciurilor amicale cu Germania. Tadici a implinit, joi, 62 de ani, iar elevele sale i-au facut un cadou inedit. L-au avut complice pe primarul Catalin Chereches, iubitul Adei Nechita. Acesta a pregatit un tort tricolor sub forma unui teren de handbal.

A inceput curatenia de primavara in Baia Mare. Un nou sistem de salubrizare va fi implementat

Odata cu venirea primaverii, municipalitatea a gandit un nou sistem de salubrizare pentru municipiul Baia Mare. Din dorinta de a eficientiza serviciile puse la dispozitia cetatenilor, noul program vizeaza atat obtinerea unei calitati superioare in ceea ce priveste serviciile de salubrizare cat si o mai buna gestionarea a zonelor verzi.

Romania a invins Germania in primul amical de la Baia Mare

Nationala feminina de handbal a Romaniei a invins la limita prima reprezentativa a Germaniei in primul dintre cele doua partide amicale programate la Baia Mare.

Deja-vu nemtesc! Romania a castigat fara emotii cel de-al doilea amical cu Germania, disputat la Baia Mare

Nationala de handbal feminin a Romaniei a castigat si cel de-al doilea meci amical jucat impotriva Germaniei, la Baia Mare, scor 31-25, dupa ce, sambata seara, tricolorele lui Gheorghe Tadici castigasera la limita, scor 33-32, in fata aceleiasi reprezentative.

Turnul Sf. Stefan, colosul de la combinat sau Scoala de Pictura sunt doar cateva din brandurile Baii Mari

Cunoscut drept un oras minier, Baia Mare a reusit de-a lungul anilor sa se evidentieze prin mai multe realizari fie ele artistice, fie arhitecturale. Nu exista roman sa nu fi auzit de turnul de la combinat, cea mai inalta cladire din Romania, artist care sa nu fi vorbit de Scoala de Pictura de la Baia Mare, sau de cea mai veche cladire Turnul Sf. Stefan.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )