Libnet.ro
UNICEF

21:00

Elevii si studentii romani au obtinut cele mai multe medalii de aur la Infomatrix 2015

Antena3 Antena3,
Elevii si studentii romani au obtinut cele mai multe medalii de aur la Infomatrix 2015

Elevii si studentii din Romania au castigat 15 medalii de aur, 30 de argint si 26 de bronz la concursul international de proiecte IT Infomatrix, organizat la Bucuresti, in perioada 14-18 mai, de catre Lumin. continuă pe Antena3

Tarile care au castigat de cele mai multe ori Eurovision

Tarile care au castigat de cele mai multe ori Eurovision. Irlanda este tara cu cele mai multe victorii in concursul Eurovision, dupa ce a obtinut trofeul de sapte ori. in schimb, Portugalia este tara cu cea mai lunga istorie in concurs fara sa fi castigat vreodata.

Cele mai puternice 10 armate ale lumii: SUA si Rusia se afla pe primele doua locuri

Din ce in ce mai multe confruntari armate au loc in lume. Coreea de Nord lanseaza rachete balistice, Rusia isi incordeaza muschii in fata Occidentului, estul Ucrainei este in conflict, iar Statul Islamic se apropie din ce in ce mai mult de Europa. Dar care sunt tarile care au cea mai de temut armata?, se intreaba Business Insider, care, cu ajutorul a Global Firepower, a realizat un top cu cele mai puternice state din punct de vedere militar.

Ministerul Mediului: Cele 420.000 de hectare de padure detinute de micii proprietari sunt cele mai expuse taierilor ilegale

Din cele 700. 000 ha de padure pe care le detine Romania, 420. 000 de hectare sunt detinute de micii proprietari, acestea fiind cele mai expuse taierilor ilegale, precizeaza Ministerul Mediului, Apelor si.

Conflictele continua in PNL, dupa scandalul stenogramelor, in mai multe filiale din tara si din Capitala

Conflictele continua in PNL, dupa scandalul stenogramelor, in mai multe filiale din tara dar si din Capitala, informeaza B1 TV. Doar in sectoarele 1 si 5 s-a ajuns la o intelegere, in rest situatia este tens.

Cele mai bune filmedespremafie

Lumea crimelor organizate a luat cu asalt Hollywood-ul, care nu a putut rezista tentatiei de a prezenta mafia pe marile ecrane. Filmele cu gangsteri se numara printre cele mai populare genuri cinematografice, dar si printre cele mai bune productii realizate vreodata. Adevarul va prezinta cele mai bune filme cu si despre mafie.

Trei tineri din Hunedoara au fost arestati pentru mai multe talharii

Magistratii Judecatoriei Hunedoara au dispus arestarea preventiva a hunedorenilor Ioan Caramidar, Ovidiu Bobocel si Catalin Dumitru, retinuti dupa ce au comis mai multe talharii pe raza municipiului.

Cele mai vechi jocuri cu Mario Unde le poti juca si care este istoria acestui joc

Iti mai amintesti de cele mai vechi jocuri cu Mario? Celebrul personaj a aparut intr-o multime de jocuri si face istorie de peste 30 de ani de cand a luat nastere. inca mai puteti juca online cele mai vechi jocuri cu Mario. Sigur ti-ai adus aminte macar o data de cele mai vechi jocuri cu [] Cele mai vechi jocuri cu Mario Unde le poti juca si care este istoria acestui joc Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Walt Disney a reciclat mai multe scene pentru desenele animate VIDEO

Daca urmariti cu atentie desenele animate realizate de Walt Disney in urma cu aproape un secol, descoperiti ca exista scene asemanatoare in mai multe filme de acest tip. Artistul a reciclat aceste cadre pentru a salva din costuri. Iata un montaj video interesant.

Cele mai frumoase orase din Anglia. 10 destinatii de vis pentru iubitorii de cultura si istorie

Bath, Canterbuty si Stratford se numara printre cele mai frumoase orase din Anglia, alaturi, bineinteles, de Londra. Aceste localitati au o uriasa valoare culturala si sunt legate inclusiv de nume celebre din istoria literaturii. Sunt orase vechi, pitoresti, cu o arhitectura deosebita, reprezentand o destinatie perfecta pentru turistul interesat de cultura si istorie.

Eurovision 2015, favoriti: ce cota are Voltaj sa castige concursul la casele de pariuri. Suedia, cele mai mari sanse

Trupa Voltaj, care va reprezenta Romania la editia din acest an cu piesa All Over Again/ De la capat, este cotata cu a 24-a sansa la castigarea concursului cantecului european, potrivit unui clasament in care au fost luate in calcul cele mai importante case de pariuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )