Libnet.ro
UNICEF

14:15

Walt Disney a reciclat mai multe scene pentru desenele animate VIDEO

ADPM ADPM,
Walt Disney a reciclat mai multe scene pentru desenele animate VIDEO

Daca urmariti cu atentie desenele animate realizate de Walt Disney in urma cu aproape un secol, descoperiti ca exista scene asemanatoare in mai multe filme de acest tip. Artistul a reciclat aceste cadre pentru a salva din costuri. Iata un montaj video interesant. continuă pe ADPM

Trei tineri din Hunedoara au fost arestati pentru mai multe talharii

Magistratii Judecatoriei Hunedoara au dispus arestarea preventiva a hunedorenilor Ioan Caramidar, Ovidiu Bobocel si Catalin Dumitru, retinuti dupa ce au comis mai multe talharii pe raza municipiului.

Kanal D, amendat pentru violenta de limbaj si obscenitate in mai multe emisiuni, intre care WOWbiz

CNA a amendat Kanal D cu 15. 000 de lei, pentru violenta de limbaj si comportament obscen in mai multe emisiuni, intre care WOWbiz, un membru al Consiliului, Dorina Rusu, afirmand ca i se pare ca unele programe de la aceasta televiziune sunt un fel de bordel, gradina zoologica si casa de nebuni.

Tariceanu, dupa intalnirea cu oficialii straini: Au fost abordate mai multe teme, intr-o maniera deschisa

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a explicat, in urma discutiilor avute cu oficialii straini, ca au fost abordate mai multe subiecte, intr-o maniera deschisa. Au fost curiosi sa.

VIDEO Un barbat a fost injunghiat in Centrul Vechi al Capitalei, procurorii solicita ajutorul cetatenilor pentru identificarea agresorului

Un barbat in varsta de 36 de ani a fost injunghiat de mai multe ori in zona toracelui de catre un individ necunoscut, in noaptea de vineri spre sambata, in Centrul Vechi al Capitalei, la intersectia strazilor Selari si Lipscani, in acest caz solicitandu-se sprijinul cetatenilor care au vazut incidentul.

VIDEO Avanpremiera Cannes si interviu cu Corneliu Porumboiu: Ma intereseaza ca filmul meu sa fie vazut si distribuit in cat mai multe tari

E prima oara dupa multa vreme cand Cannes-ul se deschide cu o drama sociala franceza si nu cu o productie americana comerciala. Poate pentru ca festivalul are un nou director? Totusi, intre 13 si 24 mai vedetele se vor calca pe picioare pentru ca trendul e chiar acesta: in acest an si cineastii europeni s-au dedulcit la filme in engleza si la staruri.

Am putea da mai putini bani pentru carti, dar si pentru accesul in muzee, expozitii si cinema

Ministrul Culturii, deputatul Ionut Vulpescu, a depus marti, la Camera Deputatilor, un amendament la Codul Fiscal care vizeaza reducerea TVA la 5% pentru carti, manuale scolare, reviste, ziare, bilete pentru.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )