Libnet.ro
UNICEF

11:30

Tarile care au castigat de cele mai multe ori Eurovision

Adevărul Adevărul,
Tarile care au castigat de cele mai multe ori Eurovision

Tarile care au castigat de cele mai multe ori Eurovision. Irlanda este tara cu cele mai multe victorii in concursul Eurovision, dupa ce a obtinut trofeul de sapte ori. in schimb, Portugalia este tara cu cea mai lunga istorie in concurs fara sa fi castigat vreodata. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai ieftine telefoane cu 4G

Oricine vrea sa beneficieze de viteza 4G pe smartphone-ul sau. Pentru ca nu este necesar sa platesti sume exorbitante pentru asta, noi am alcatuit o lista cu cele mai ieftine telefoane cu 4G.

VIDEO Un barbat a fost injunghiat in Centrul Vechi al Capitalei, procurorii solicita ajutorul cetatenilor pentru identificarea agresorului

Un barbat in varsta de 36 de ani a fost injunghiat de mai multe ori in zona toracelui de catre un individ necunoscut, in noaptea de vineri spre sambata, in Centrul Vechi al Capitalei, la intersectia strazilor Selari si Lipscani, in acest caz solicitandu-se sprijinul cetatenilor care au vazut incidentul.

Combinatii de culori pentru dormitor. Care sunt cele mai inspirate alegeri

Alegerea culorilor este unul dintre cele mai importante aspecte ale decorarii unui dormitor. Combinatia pentru care vom opta este o dovada a gustului nostru, dar si a starii de spirit, pentru ca fiecare culoare are o semnificatie aparte.

Cele mai puternice 10 armate ale lumii: SUA si Rusia se afla pe primele doua locuri

Din ce in ce mai multe confruntari armate au loc in lume. Coreea de Nord lanseaza rachete balistice, Rusia isi incordeaza muschii in fata Occidentului, estul Ucrainei este in conflict, iar Statul Islamic se apropie din ce in ce mai mult de Europa. Dar care sunt tarile care au cea mai de temut armata?, se intreaba Business Insider, care, cu ajutorul a Global Firepower, a realizat un top cu cele mai puternice state din punct de vedere militar.

Cele mai mari afaceri cu lemn din Romania. Austriecii de la Holzindustrie Schweighofer, Kronospan si Egger, lideri detasati, alaturi de Romsilva

Protestele privind taierile ilegale de paduri si contrele dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta in privinta Codului Silvic au adus in atentia opiniei publice companiile din industria lemnului. Adevarul va prezinta care sunt cele mai mari afaceri cu lemn din Romania.

Cele mai vechi jocuri cu Mario Unde le poti juca si care este istoria acestui joc

Iti mai amintesti de cele mai vechi jocuri cu Mario? Celebrul personaj a aparut intr-o multime de jocuri si face istorie de peste 30 de ani de cand a luat nastere. inca mai puteti juca online cele mai vechi jocuri cu Mario. Sigur ti-ai adus aminte macar o data de cele mai vechi jocuri cu [] Cele mai vechi jocuri cu Mario Unde le poti juca si care este istoria acestui joc Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Trei tineri din Hunedoara au fost arestati pentru mai multe talharii

Magistratii Judecatoriei Hunedoara au dispus arestarea preventiva a hunedorenilor Ioan Caramidar, Ovidiu Bobocel si Catalin Dumitru, retinuti dupa ce au comis mai multe talharii pe raza municipiului.

Walt Disney a reciclat mai multe scene pentru desenele animate VIDEO

Daca urmariti cu atentie desenele animate realizate de Walt Disney in urma cu aproape un secol, descoperiti ca exista scene asemanatoare in mai multe filme de acest tip. Artistul a reciclat aceste cadre pentru a salva din costuri. Iata un montaj video interesant.

Sinteza Zilei: Cele mai mari jafuri din Europa realizate de romani

In Romania au mai ramas doua categorii de hoti, sau cel putin asa pare - cei care fura cu miliardele, cu padurile, cu vapoarele, cei care fura tara, mai simplu spus si hotii mici, care fura cu metode ca.

Cele mai bune alegeri cand vine vorba de telefoane 4G: Viteza mare pe net si preturi de buget

Pentru ca unSamsung Galaxy S6, un iPhone 6, un HTC One M9 sau unLG G4nu sunt pentru orice buget, te poti orienta cu incredere spre cele mai ieftine telefoane cu 4G pe care le-am gasit pentru tine.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )