Libnet.ro
UNICEF

14:00

Emil Boc: Florin Citu este om politic si un om foarte bun pe domeniul finantelor (VIDEO)

B1 B1,
Emil Boc: Florin Citu este om politic si un om foarte bun pe domeniul finantelor (VIDEO)

Emil Boc, primarul orasului Cluj, a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca Florin Citu este om politic si un om foarte bun pe domeniul. continuă pe B1

Florin Citu este propunerea PNL pentru functia de prim-ministru

Florin Citu este propunerea PNL pentru functia de prim-ministru, a decis, miercuri seara, Biroul Politic National al PNL.

UPDATE Ministrul Finantelor, Florin Citu, este propunerea de premier a PNL Ludovic Orban, sustinut pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor

04 Ludovic Orban a anuntat oficial propunerea lui Florin Citu in functia de premier al Romaniei, din partea PNL Ministrul Finantelor, Florin Citu este propunerea Partidului National Liberal.

Cum a reactionat liderul AUR, George Simion, cand a aflat ca Florin Citu este premierul propus de PNL

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), George Simion, a declarat, miercuri seara, ca propunerea lui Florin Citu pentru functia de premier este o gluma, o cacealma cu care presedintele intentioneaza sa isi impuna Guvernul.

Lucian Romascanu: Propunerea lui Florin Citu ca premier este foarte, foarte rea (VIDEO)

Lucian Romascanu, senator PSD, a declarat, miercuri seara, in cadrul Talk B1, moderata de Tudor Musat, ca propunerea PNL, de a-l pune premier pe Florin Citu este una foarte, foarte rea. Propunerea.

Reactia lui Cristian Tudor Popescu dupa ce liberalii au decis sa-l propuna pe Florin Citu premier

Cristian Tudor Popescu a comentat, miercuri seara, propunerea facuta de PNL pentru functia de premier. Potrivit jurnalistului, Florin Citu este foarte potrivit pentru aceasta functie, fiind un om care cunoaste meseria de finantist, un om care este de buna intentie si de buna constiinta, calitati pe care CTP le considera rare in politica romaneasca.

Liberalii il propun prim-ministru pe Florin Citu

Biroul Politic National al PNL l-a votat miercuri seara pe Florin Citu, actualul ministru al Finante.

PNL S-A DECIS: Florin Citu, propunerea pentru functia de prim-ministru

Actualul ministru al Finantelor Publice, Florin Citu, este propunerea PNL pentru functia de sef al Guvernului care ar urma sa fie investit de catre viitorul Parlament. Cei 65 de lideri liberali, membri ai Biroului Permanent National, au decis, aseara, aproape in unanimitate s-a inregistrat o singura abtinere) ca, din cei trei nominalizati pe lista scurta - Nicolae Ciuca, Florin Citu si Marcel Bolos - propunerea optima este actualul ministru al Finantelor Publice, care anterior se intalnise separat cu presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

CTP, despre nominalizarea lui Florin Citu ca premier: Stie meseria de finantist, dar Orban vrea sa fie pe post de Dragnea, cu Citu pe post de Dancila

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune ca propunerea PNL de premier in persoana lui Florin Citu este una buna din punct de vedere operational, executiv, insa ramane de vazut cum se va descura actualul ministru ca politician.

Florin Citu, dupa nominalizarea la functia de premier al Romaniei: Vreau sa le mutumesc colegilor pentru incredere in perioada urmatoare obiectivul este sa formam o majoritate parlamentara, pentru a forma un Guvern (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu este propunerea PNL pentru functia de premier, anuntul a fost facut de liderul liberalilor, Ludovic Orban. Totodata, Orban a anuntat ca PNL va purta negocieri cu USR PLUS si.

Cei mai puternici oameni din Romania au scris pe bilete numele viitorului premier: Florin Citu

Actualul ministru al Finantelor, Florin Citu, este candidatul pe care liberalii ii vor prim-ministru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )