Libnet.ro
UNICEF

07:45

Escrocherie cu bilete false la unul dintre cele mai exclusiviste festivaluri

Adevărul Adevărul,
Escrocherie cu bilete false la unul dintre cele mai exclusiviste festivaluri

Festivalul Burning Man, care se desfasoara an de an in desertul Nevada, incepe sa vanda oficial bilete de pe 26 februarie. Cu toate acestea, un site fals reuseste sa ii pacaleasca pe cei care vor sa ajunga la festival, cu un pret de doua ori mai mic. continuă pe Adevărul

Teapa care face victime pe internet: bilete false vandute pentru unul dintre cele mai tari festivaluri

Daca un eveniment e popular, atunci sigur se va gasi cineva care sa incerce sa tepuiasca pe cineva. Asa se intampla cu Burning Man, festivalul fenomen din Statele Unite ale.

Progres la unul dintre cele mai importante proiecte din infrastructura din Romania

Lucrarile la Centura Ocolitoare a Bacaului avanseaza, arata CNAIR.

A murit unul dintre cei mai renumiti medici din Romania

Unul dintre cei mai renumiti medici din Romania, Vitalie Neaga, specialist in Anestezie si Terapie Intensiva si in Boli infectioase, a murit la varsta de 48 de ani. Acesta a fost gasit mort in casa, intins.

Noul director CFR Calatori spera sa obtina 250 milioane lei pentru un program de investitii numit CFR renaste. Ce s-ar putea schimba la una dintre cele mai criticate companii din tara

Compania CFR Calatori are nevoie de 250 de milioane de lei pentru proiectul sau de investitii CFR renaste, bani care vor ajuta la cresterea parcului rulant cu 100 de vehicule, aici intrand atat locomotive, cat si automotoare si vagoane, a declarat, joi, directorul general al companiei, Dan Costescu, citat de Agerpres. Costescu este director de la final de ianuarie, iar de atunci unele lucruri s-au schimbat in bine, cel mai vizibil fiind faptul ca in week-end sunt suplimentate cu vagoane trenurile pe cele mai populare rute. Costescu spune ca la compania feroviara se vede o schimbare pozitiva de atitudine fata de calatori si promite ca lucrurile vor merge tot spre bine. Cert este ca marele test incepe in iunie, cand vor intra in circulatie trenurile sezoniere spre litoral.

Subiectele zilei: Scandal in PSD pentru sefia ASF, ciolanul de 15.000 de euro. Ponta negociaza un post pentru tata-socru; O pana de curent de un minut a afectat emisia TVR. Tehnicienii vorbesc de una dintre cele mai grave avarii de dupa 1989

Viata intr-un centru de stat: La spalat baia, pe post de incurajare a atasamentului. in decembrie, apareau imagini dintr-un centru de stat pentru ingrijirea persoanelor. Tot mai multi studenti straini invata in Romania. Pentru ca tinerii romani pleaca in numar mare la facultati de top din Europa, universitatile din tara se orienteaza catre tari.

Enigmele antice ale raului Mures. Orasul preistoric urias, tinutul agatarsilor si cele mai vechi scrieri

Valea raului Mures, un fluviu cunoscut din Antichitate care scalda tinuturile Romaniei si ale Ungariei, a pastrat urmele unora dintre cele mai vechi civilizatii din Europa.

Pe un site de phishing se vand bilete false la celebrul festival Burning Man din desertul Nevada

Festivalul exclusivist, extrem de popular, Burning man desfasurat anual in desertul Nevada, unde timp de o saptamana, oamenii sarbatoresc arta si formeaza o comunitate - isi lanseaza vanzarile oficiale de bilete pe 26 februarie. Cu toate acestea, cei de la Kaspersky au descoperit un site de phishing, dedicat Burning Man, care vinde activ bilete false, inca de la sfarsitul lunii ianuarie, pentru doar 225 de dolari, un pret de doua ori mai mic decat cele mai ieftine bilete disponibile oficial.

Cheesecake fara coacere! Cea mai PUFOASA reteta

Unul dintre cele mai indragite deserturi poate fi preparat rapid si fara coacere! Iata reteta prin care obtii un deliciu care va impresiona orice invitat. Ingrediente 2 linguri apa rece 1 plic gelatina.

Vladimir Putin il demite pe unul dintre consilierii sai emblematici

Presedintele rus Vladimir Putin l-a demis, marti, pe unul dintre consilierii sai cei mai emblematici, Vladislav Surkov, arhitectul verticalei puterii, despre a carui plecare s-a scris de mai multe saptamani, relateaza AFP.

Vladimir Putin si-a concediat unul dintre cei mai importanti consilieri

Presedintele rus Vladimir Putin l-a concediat pe Vladislav Surkov, unul dintre consilierii sai emblematici, arhitect al verticalei puterii, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )